Mleté hřebíčky, 50g
Mleté hřebíčky, 50g
33,91

Mleté hřebíčky, 50g

Hřebčík je charakteristicky silně aromatický, teplý a kořeněný v chuti, a používá se v mnoha kulinářských a léčebných kontextech. Zde jsou některé příklady toho, k čemu je hřebčík dobrý:
Hřebčík se často používá k ochucení různých jídel a nápojů. Díky své charakteristické chuti je oblíbenou složkou mnoha kořeněných jídel, jako jsou guláše, pečená jídla, omáčky a dezerty.
Tradičně se využívá i pro léčebné účely. Může podporovat trávení a zmírňovat zažívací problémy, jako jsou nadýmání a pálení žáhy. Éterický olej ze hřebčíku má antifungální a antibakteriální vlastnosti.
Olej ze hřebčíku se někdy používá k ulevování od bolesti zubů. Zubaři tradičně využívají olej ze hřebčíku při plombování zubů a některých zubních procedurách.
Olej ze hřebčíku má osvěžující vůni, která může pomoci s nepříjemným dechem. Některé žvýkačky a ústní vody mohou také obsahovat olej ze hřebčíku.
33,91
Bonusový bod: 0,68 Kč
Podrobnosti
Složení: 100% hřebíček v prášku
Čistá hmotnost: 50 g

Průměrná nutriční hodnota na 100 g výrobku:
Energie: 1148 KJ (274 Kcal)
Tuky: 13 g (z toho nasycené mastné kyseliny 4 g)
Sacharidy: 66 g (z toho cukry 2,4 g)
Vláknina: 34 g
Bílkoviny: 6 g
Sůl: 0,01 g

Informace o alergenech:
Obsahuje stopy lepku, ořechů, celeru a sezamových semen!

Nutriční údaje jsou informativní! Aktuální hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách na naší zákaznické lince!
Csomagajánlatok
Podobné produkty