Bobkový list, mletý, 50g
Bobkový list, mletý, 50g
26,52

Bobkový list, mletý, 50g

Jak celé bobkové listy, tak prášek z bobkových listů jsou užitečné a lze je použít v kuchyni, ale prášek z bobkových listů může mít oproti celým bobkovým listům výhody.
tady nějaké jsou:
Prášek z bobkového listu se snadno dávkuje a v receptech můžeme pracovat s přesnějším množstvím. Celé bobky jsou někdy náročnější na dávkování a manipulaci.
Prášek z bobkového listu se rychleji vstřebává a dodává potravinám chuť, protože se snadněji rozmíchává a rozpouští v tekutinách, jako jsou polévky, omáčky nebo marinády.
Ve srovnání s celými bobkovými listy může mít delší trvanlivost. Snadněji se skladuje v práškové formě a neztrácí tak rychle aroma.
Prášek z bobkového listu se snadno mísí a distribuuje v jídle, což může být výhodné, pokud chcete dosáhnout homogenní chuti nebo pokud nechcete nechat v jídle celý list.
Prášek z bobkových listů se okamžitě rozpouští v tekutinách, takže není třeba jídlo dlouho vařit, aby se chuť z celého bobkového listu projevila.
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Složení: 100% pepř z bobkových listů

Čistá hmotnost: 50g

Průměrná výživová hodnota na 100g výrobku:
Energie: 389 KJ (93 Kcal)
Tuky: 2,1g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g)
Sacharidy: 17g (z toho cukry 6,3g)
Vláknina: 11g
Bílkoviny: 13g
Sůl: 0,01g

Informace o alergenech:
Obsahuje stopy lepku, ořechů, celeru a sezamových semen!

Nutriční hodnoty jsou pouze informativní! Aktuální hodnoty se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Prosím informujte se o aktuálních hodnotách na naší zákaznické lince!
Csomagajánlatok
Podobné produkty