M&M's proteinový oříškový tyčinec, arašídová proteinová placka, 51 g
M&M's proteinový oříškový tyčinec, arašídová proteinová placka, 51 g
81,20

M&M's proteinový oříškový tyčinec, arašídová proteinová placka, 51 g

Bílé bohatství bílkovin

M&M’s HiProtein Szelet s arašídem je bílkovinami bohatý mlsný kousek, který si zamilujete už po prvním soustu. Jeho chuť je téměř totožná s oblíbenými bonbóny M&M’s pro děti i dospělé, ale na rozdíl od tradičních M&M’s obsahuje méně cukru a tuku a více bílkovin. Pokud toužíte po zdravé pochoutce, tento bílkovinný szelet je ideální volbou místo tradičních sladkostí. Můžete jej konzumovat kávu místo dezertu nebo jako rychlé občerstvení s potřebnými živinami.

Szelet je bohatý na bílkoviny, což přispívá k udržení a zvýšení svalové hmoty a k udržení zdravé kostry. To je jeden z důvodů, proč je pro sportovce i pro ty, kteří vedou méně aktivní životní styl, důležitý správný příjem bílkovin. Navíc má tato makronutrienta jedno z nejlepších sytících účinků. Konzumací během dne můžete kdykoli rychle zbavit hladu a uspokojit svou chuť po sladkém.

Výhody zahrnují:

Vysoký obsah bílkovin
S oblíbenou chutí M&M’s
Zahnání hladu a touhy po sladkém
Konzumace jako svačina nebo dezert k kávě.
81,20
Bonusový bod: 1,62 Kč
Podrobnosti
mléčná čokoláda (16%) (cukr, kakaové máslo, odstředěné mléko v prášku, kakaová hmota, laktóza a syrovátkový protein (mléko), palmový olej, syrovátkový prášek (mléko), mléčný tuk, emulgátor (E322 (sója), E476), vanilkový extrakt), proteinová směs (mléčný protein, koncentrát syrovátkového proteinu (mléko), emulgátor (E322 (sója))), karamel (10%) (slazené, zahuštěné, nízkotučné mléko (nízkotučné mléko, cukr), glukózový sirup, invertovaný cukrový sirup, palmový olej, mléko, cukr, emulgátor (E471), stabilizátor (E440), sůl, aroma), arašídy (10%), zvlhčovadlo (glycerin), sladidlo (maltitol), hydrolyzovaný kolagen, Mini M&M’s (7%) (cukr, kakaová hmota, plnotučné mléko v prášku, laktóza (mléko), kakaové máslo, škrob, palmový tuk, máslo shea, glukózový sirup, emulgátor (E322 (sója)), stabilizátor (E414), barviva (E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dextrin, lesklost udržující látka (E903), palmový olej, sůl, vanilkový extrakt), izolát sójového proteinu, arašídová mouka, glukózový sirup, slunečnicový olej, aroma (arašídy), sůl, barvivo (E150), antioxidant (E306).
Může obsahovat stopy arašídů, mandlí, ořechů, pekanových ořechů, pistácií a lepku. Konzumace tohoto produktu nenahrazuje vyváženou, pestr
ou a zdravou stravu.

Nutriční hodnoty na jednu porci (51g):
Energie: 873 kJ / 209 kcal
Tuky: 8,2 g (z toho nasycené mastné kyseliny 3,1 g)
Sacharidy: 21 g (z toho cukry 12 g)
Bílkoviny: 12 g
Sůl: 0,3 g
Csomagajánlatok
Podobné produkty