M&M's proteinový čokoládový tyčinka, čokoládová proteinová tyčinka, 51 g
M&M's proteinový čokoládový tyčinka, čokoládová proteinová tyčinka, 51 g
81,20

M&M's proteinový čokoládový tyčinka, čokoládová proteinová tyčinka, 51 g

M&M’s HiProtein Plátek o příchuti čokolády

M&M’s HiProtein Plátek je bílkovinami bohatá pochoutka, kterou si zamilujete již po prvním soustu. Jeho chuť je téměř stejná jako oblíbená cukrovinka dětí i dospělých, M&M’s, ale na rozdíl od tradičního M&M’s obsahuje tento plátek méně cukru a tuku a více bílkovin. Pokud toužíte po zdravé pochoutce, tento bílkovinný plátek je skvělou volbou místo tradičních sladkostí. Můžete ho konzumovat jako dezert ke kávě nebo jako rychlou svačinu s potřebnými živinami.
Plátek je bohatý na bílkoviny, což přispívá k udržení a zvýšení svalové hmoty a k zachování zdravé kostní struktury. To je jeden z důvodů, proč je správný příjem bílkovin důležitý jak pro sportovce, tak pro ty, kteří vedou méně aktivní životní styl. Navíc bílkoviny mají jedno z nejlepších sytících účinků. Konzumací v průběhu dne rychle zahnáte hlad a uspokojíte svou chuť na sladké.

Výhody:

Vysoký obsah bílkovin
S oblíbenou chutí M&M’s
Zahná hlad a chuť na sladké
Může být konzumován jako svačina nebo dezert ke kávě
81,20
Bonusový bod: 1,62 Kč
Podrobnosti
Čokoládová příchuť: směs bílkovin (mléčná bílkovina, koncentrát syrovátkové bílkoviny (mléko), odstředěné mléko v prášku, emulgátor (E322 (sója)), mléčná čokoláda 16 % (cukr, kakaové máslo, odstředěné mléko v prášku, kakaová hmota, laktóza a syrovátková bílkovina (mléko), palmový olej, syrovátkový prášek (mléko), mléčný tuk, emulgátor (E322 (sója), E476), vanilkový extrakt), Mini M&M’s 12 % (cukr, kakaová hmota, plnotučné mléko v prášku (mléko), laktóza (mléko), kakaové máslo, škrob, palmový tuk, máslo shea, glukózový sirup, emulgátor (E322 (sója)), stabilizátor (E414), barvivo (E100, E133, E160a, E162, E170, E172), dextróza, leský prostředek (E903), palmový olej, sůl, vanilkový extrakt), karamel 10 % (slazené kondenzované mléko, odstředěné mléko (odstředěné mléko, cukr), glukózový sirup, invertovaný cukrový sirup, palmový olej, máslo (mléko), cukr, emulgátor (E471), stabilizátor (E440), sůl, aroma), zvlhčovadlo (glycerin), hydrolyzovaný kolagen, sladidlo (maltitol), izolát sójové bílkoviny, glukózový sirup, odstředěné kakao, slunečnicový olej, aroma, sůl, antioxidant (E306).
Může obsahovat stopy arašídů, mandlí, ořechů, pekanových ořechů, pistácií a lepku. Konzumace výrobku nenahrazuje vyváženou, pestr...

Tápérték 1 adag (51 g):
Energia: 801 kJ / 192 kcal
Tuky: 5,5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 2,9 g)
Sacharidy: 23 g (z toho cukry 15 g)
Bílkoviny: 15 g
Sůl: 0,33 g
Csomagajánlatok
Podobné produkty