My Instant Risotto se šparglovou omáčkou, 70g
My Instant Risotto se šparglovou omáčkou, 70g
51,65

My Instant Risotto se šparglovou omáčkou, 70g

Vynikající rizoto se šparglovou omáčkou, snadno a rychle připravitelné vroucí vodou nebo v mikrovlnné troubě. Italská tradice s krémovou a chutnou recepturou, hotové během 5 minut. Ideální i jako svačina. Fantastický recept s charakteristickou a lahodnou chutí.

Příprava:
1.) S vroucí vodou: Dobře protřepejte kelímek a zvedněte fólii. Přidejte vroucí vodu (přibližně 150 ml). Dobře promíchejte a zakryjte. Počkejte 5-6 minut. Dobře promíchejte a rizoto je hotové k podávání. Dobrou chuť!
2.) V mikrovlnné troubě: Protřepejte kelímek a zvedněte fólii. Přidejte 150 ml studené vody a promíchejte. Ohřívejte v mikrovlnné troubě na 700 W (střední výkon) po dobu 3,5 minut. Dobře promíchejte. Počkejte 1 minutu a rizoto je hotové k podávání.
51,65
Bonusový bod: 1,03 Kč
Podrobnosti
Složení:
Instantní rýže předvařená 71,4 %, syrovátka, bramborový škrob, strouhaný sýr (mléko, sůl, koagulant), špargle 2,6 %, smetana, sůl, cibule, přírodní aroma, extrakt z kvasnic, česnek, špenát, petržel. Může obsahovat pšenici, vajíčka, sóju, ořechy, hořčici.

Nettová hmotnost: 70 g

Průměrná výživová hodnota (na 100 g nepřipraveného výrobku):
Energie 1819 kj/432 kcal
Tuky 12 g (z toho nasycené mastné kyseliny 4,1 g)
Sacharidy 71 g (z toho cukry 7,3 g)
Vláknina 2 g
Bílkoviny 9 g
Sůl 2,2 g

Informace o nutriční hodnotě jsou orientační! Skutečné hodnoty se mohou lišit od uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách u našich kolegů.
Csomagajánlatok
Podobné produkty