Instantní rizoto se sýrovou omáčkou, 70g
Instantní rizoto se sýrovou omáčkou, 70g
51,65

Instantní rizoto se sýrovou omáčkou, 70g

Výborné instantní rizoto se sýrovou omáčkou lze snadno a rychle připravit vařící vodou nebo v mikrovlnné troubě. Tato tradiční italská receptura s krémovou a lahodnou omáčkou je hotová během 5 minut. Ideální i na svačinu. Fantastický recept s charakteristickou a chutnou příchutí.
Příprava:
1.) S vařící vodou: Zakryjte a protřepte kelímek a zvedněte víčko. Přidejte vařící vodu (asi 150 ml). Dobře promíchejte a zakryjte. Počkejte 4-5 minut. Dobře promíchejte, rizoto je nyní hotové k podávání. Dobrou chuť!
2.) V mikrovlnné troubě: Zakryjte a protřepte kelímek a zvedněte víčko. Přidejte 150 ml studené vody a promíchejte. Ohřívejte v mikrovlnné troubě na 700 W (střední výkon) po dobu 3,5 minut. Dobře promíchejte. Počkejte 1 minutu, pak je rizoto hotové k podávání.
51,65
Bonusový bod: 1,03 Kč
Podrobnosti
Složení:
Instantní předvařená rýže 71,4 %, strouhaný sýr (mléko, sůl, syřidlo) 7,1 %, bramborový škrob, syrovátka, máslo, extrakt z kvasnic, cibule, sůl, přírodní aroma (obsahuje mléko), česnek, mléčný protein. Může obsahovat pšenici, vejce, sóju, ořechy, hořčici.

Hmotnost čistého produktu: 70g

Průměrná nutriční hodnota (na 100g nepřipraveného produktu):
Energie 1814 kJ/431 kcal
Tuky 13g (z toho nasycené mastné kyseliny 4,6g)
Sacharidy 69g (z toho cukry 5,1g)
Vláknina 1,2g
Bílkoviny 10g
Sůl 2,5g

Údaje o výživových hodnotách jsou pouze informativní! Skutečné hodnoty se mohou lišit od uvedených. Prosím, informujte se u našich kolegů o aktuálních výživových hodnotách.
Csomagajánlatok
Podobné produkty