Můj Instantní Rizoto se šafránovou omáčkou, 70 g.
Můj Instantní Rizoto se šafránovou omáčkou, 70 g.
51,65

Můj Instantní Rizoto se šafránovou omáčkou, 70 g.

Můj Instantní Rizoto se šafránovou omáčkou, 70 g.
Vynikající šafránové rizoto, které je snadno a rychle připravitelné vařící vodou nebo v mikrovlnné troubě. Tento recept následuje italskou tradici krémových a chutných jídel, hotových během 5 minut. Ideální i jako lehká svačina. Fantastický recept s charakteristickou a lahodnou chutí.
Příprava:
1.) S horkou vodou: Šálek dobře protřepejte a zavřete fólii. Přidejte vařící vodu (asi 150 ml). Dobře promíchejte a zakryjte. Počkejte 5-6 minut. Dobře promíchejte a rizoto je připraveno k podávání. Dobrou chuť!
2.) V mikrovlnné troubě: Šálek dobře protřepejte a zavřete fólii. Přidejte 150 ml studené vody a promíchejte. Ohřívejte v mikrovlnné troubě na 700 W (střední výkon) po dobu 3,5 minut. Dobře promíchejte. Počkejte 1 minutu a rizoto je připraveno k podávání.
51,65
Bonusový bod: 1,03 Kč
Podrobnosti
Složení:
Předvařená instantní rýže 71,4 %, syrovátka, bramborový škrob, rýžová mouka, nastrouhaný sýr (mléko, sůl, syřidlo), sůl, extrakt z kvasnic, cibule, mrkev, přírodní aroma (obsahuje mléko); cukr, kurkuma, petržel, šafrán 0,01 %. Může obsahovat pšenici, vajíčka, sóju, ořechy, hořčici.
Nettová hmotnost: 70 g
Průměrná nutriční hodnota (v 100 g produktu před přípravou):
Energie 1482 kj/350 kcal
Tuky 1,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g)
Sacharidy 70 g (z toho cukry 8,4 g)
Vláknina 3 g
Bílkoviny 13 g
Sůl 2,8 g
Nutriční údaje jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto informací. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty