My Instant Risotto se houbami, 70g
My Instant Risotto se houbami, 70g
51,65

My Instant Risotto se houbami, 70g

Vynikající houbové risotto je snadno a rychle připravitelné pomocí vroucí vody nebo mikrovlnné trouby. Italský tradiční recept s krémovou a lahodnou chuťí, hotový během 5 minut. Ideální i jako svačina. Fantastický recept s charakteristickou a lahodnou chutí.

Příprava:
1.) S vroucí vodou: Protřepejte kelímek a zvedněte krycí fólii. Přidejte vroucí vodu (asi 150 ml). Dobře promíchejte a zakryjte. Počkejte 4-5 minut. Dobře promíchejte a risotto je hotové k podávání. Dobrou chuť!
2.) V mikrovlnné troubě: Protřepejte kelímek a zvedněte krycí fólii. Přidejte 150 ml studené vody a promíchejte. Zahřejte v mikrovlnné troubě na 700 W (střední výkon) po dobu 3,5 minut. Dobře promíchejte. Počkejte 1 minutu a risotto je hotové k podávání.
51,65
Bonusový bod: 1,03 Kč
Podrobnosti
Složení:
Instantní rýže vařená předem 71,4%, syrovátkový protein, bramborový škrob, nastrouhaný sýr (mléko, sůl, koagulanta), houby (Agaricus bisporus, Boletus edulis) 2,8%, smetana, sůl, cibule, extrakt z kvasnic, česnek, cukr, petržel, aroma a přírodní aroma (obsahuje lepek). Může obsahovat pšenici, vejce, sóju, ořechy, hořčici.

Čistá hmotnost: 70g

Průměrná nutriční hodnota (na 100 g neupraveného produktu):
Energie 1814 kj/430 kcal
Tuky 11g (z toho nasycené mastné kyseliny 3,4g)
Sacharidy 73g (z toho cukry 8,8g)
Vláknina 1,9g
Bílkoviny 9,5g
Sůl 1,9g

Nutriční údaje jsou pouze informativní! Skutečné hodnoty se mohou lišit od uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách u našich kolegů.
Csomagajánlatok
Podobné produkty