Mendula Slaný karamelový lískoořechový krém, 180g
Mendula Slaný karamelový lískoořechový krém, 180g
169,86

Mendula Slaný karamelový lískoořechový krém, 180g

Tady je každé slovo zbytečné, název mluví sám za sebe: tato krémová směs je božským spojením slaného karamele a jemně pražených tureckých oříšků. Čokoláda s karamelem a solí je velkým favoritem - poprvé se objevila v banánové granole s karamelem a solí, a pak si řekli, proč by z toho nemohli udělat také pomazánku z oříšků? Nakonec našli v tureckých oříšcích to správné partnerství a jediná věc, kterou nerozumíme, je, proč na to nepřišli dříve?! Není příliš sladká, má intenzivní chuť tureckých oříšků, kterou doplňuje slaný karame, Vřele doporučujeme ji konzumovat samotnou, velkou lžící, nebo ji dokonce rozmazat na ukazováček.

Kromě toho, že je lahodná:

Bezlepková
Nízký glykemický index
Vysoký obsah bílkovin a nízký obsah sacharidů (14 g bílkovin na 100 g, 22 g sacharidů na 100 g)
Může být použita na různé způsoby - do smoothie, kaše, pečiva, sušenek, omáček nebo namazaná na chléb...
169,86
Bonusový bod: 3,40 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 180 g

Složení: Restované pistácie (85 %), karamelizovaná bílá čokoláda (15 %) (kakaové máslo, cukr, sušené mléko, mléčný cukr, mléčný bílkovinový prášek, odtučněné sušené mléko, karamelizovaný cukr, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma, sůl)

Průměrná výživová hodnota pro 100 g:
Energie: 2731 kj/653 kcal
Tuky: 57 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 7 g
Sacharidy: 22 g
z toho cukry: 11 g
Bílkoviny: 14 g
Sůl: 0,1 g

Údaje o výživové hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od těch uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách výživy na naší zákaznické lince!
Csomagajánlatok
Podobné produkty