Mendula Mandle krém - 100% mandle, 180g
Mendula Mandle krém - 100% mandle, 180g
169,86

Mendula Mandle krém - 100% mandle, 180g

Mandleový krém je možná druhým nejoblíbenějším ořechovým krémem na světě, hned po arašídovém krému. A není to náhoda: jeho charakteristická chuť z lehce pražených mandlí může ozvláštnit cokoli, na co si vzpomenete - ať už je to váš ranní ovesný kaš, krajíc chleba, sytý smoothie nebo jen špetka na prst. Stejně jako u všech našich ostatních výrobků, je mandleový krém vyroben z vysoce kvalitních surovin a neobsahuje žádné přídavné látky. Při vytváření tohoto produktu byl nášm cílem vyhovět směru "clean eating", který podporujeme, a vytvořit produkt, který lze snadno začlenit do většiny stravovacích režimů a diet. Doporučuje se pro ty, kteří dbají na vědomé a zdravé stravování a na přírodní suroviny. Pro ty, kteří chtějí vrátit jednoduchost, vysokou kvalitu a co nejméně zpracované potraviny a tím položit základy zdravějšímu a udržitelnému životnímu stylu. A také pro ty, kteří volí prvotřídní gurmánské suroviny namísto hromadné výroby.

Mandle mají také pozoruhodné zdravotní výhody. Obsahují vysoké množství vitamínu E, který pomáhá stabilizovat hladinu cukru v krvi (díky nízkému obsahu sacharidů a vysokému obsahu bílkovin, tuku a vlákniny), a jsou plné antioxidantů... Máme štěstí, že kromě všech těchto výhod je také neskutečně chutný, že?

Je vyroben z lehce pražených mandlí, což dodává výslednému produktu ještě chutnější a intenzivnější chuť. Kromě arašídového krému je možná mandleový krém tím nejlepším ořechovým krémem pro spojení chleba a ovoce (podobně jako populární arašídový máslo a džemový sendvič), takže pokud dáváte přednost sladkostem k snídani, ale chcete se vyhnout cukru a/nebo prudkým výkyvům hladiny cukru dopoledne, zkuste pražený celozrnný chléb s přírodním mandleovým krémem a trochou ovoce (například jablka, hrušky, maliny nebo dokonce banány).

Navíc mandleový krém lze použít jako náhradu za tuk (a částečně za mouku) při pečení různých dezertů, ale také dělá hladší smoothie, zahušťuje ovesné kaše a dokonce se hodí jako odpolední svačina, pokud si namočíte do něj kousky ovoce. (Ořechy datle naplněné mandleovým krémem a ponořené do rozpuštěné čokolády jsou také výborným dárekem pro gurmány!)

Stejně jako všechny ostatní mandleové pasty od Mendula se i tato pasta vyrábí bez přidaného tuku - sušením - a při mletí se nepřidávají žádné přísady, ani palmový olej, ani emulgátor nebo jiný rostlinný tuk. Obsahuje pouze lahodné, lehce pražené a přírodní mandle, nic víc.

Mezi našimi recepty najdete zdravé a velmi chutné dezerty s mandleovým krémem, ale použití je omezeno pouze vaší fantazií. Pokud máte rádi thajskou kuchyni, zkuste ho sázet s ingverem, česnekem, limetkovou šťávou a pár kapkami sójové omáčky a medu; taková omáčka může přinést nový rozměr jakémukoli zeleninovému pokrmu. Pokud jste nadšenými milovníky polévek, ochutnejte, jak mandleový krém udělá krémovější dýňovou nebo mrkvovou polévku. Jeho chuť také ladí s indickými kari omáčkami a dipy, stejně jako s jakýmkoli středomořským jídlem nebo dokonce s neobvyklou omáčkou na těstoviny. Pokud toužíte po rychlé energii, vyzkoušejte ho jako základní ingredienci ve svém oblíbeném smoothie po tréninku nebo si připravte syrovou energetickou tyčinku s sušeným ovocem, semínky a mandleovým krémem na výlet nebo jízdu na kole. Děti také milují snídaně, svačiny ve deset hodin a domácí sušenky s mandleovým krémem, které představují zdravou alternativu k výrobkům plným cukru a přídavných látek, které najdete v obchodě.

Mandleový krém Mendula lze začlenit do nesčetných stravovacích režimů, je bez lepku a laktózy a veganský. Je nezbytnou součástí paleo, ketogenních a syrových veganských receptů. Sportovcům zajišťuje kvalitní příjem bílkovin a jeho vysoký obsah antioxidantů přispívá k rychlejší regeneraci po tréninku. Mandle jsou jedny z nejzdravějších ořechů, obsahují více vitamínu E, riboflavinu, niacinu, vápníku a vlákniny než kterýkoli jiný druh ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem hořčíku a jsou bohaté na esenciální nenasycené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6.

Jejich živiny zlepšují činnost mozku, což snižuje riziko vzniku Alzheimerovy choroby. Pomáhají regulovat hladinu cholesterolu a udržovat zdravý srdeční rytmus. Obsah kyselin linolové a linolenové pomáhá snižovat záněty, zatímco vitamín E chrání před rakovinou. I přesto, že mají vysoký obsah tuků, mandle lze úspěšně používat při hubnutí: díky jejich nenasyceným tukům poskytují dlouhodobý pocit sytosti a obsah vlákniny podporuje trávení.

Kromě své chuti má mandleový krém další výhody:

Lze začlenit do jakékoliv stravy (veganské, keto, bezlepkové, bezlaktózové, paleo, bezmléčné výrobky)
Nízký glykemický index - Mandle mají glykemický index pouze 15
Vysoký obsah nenasycených mastných kyselin - Díky vysoké kvalitě mandlí jsou vynikajícím zdrojem mastných kyselin Omega-3.
Vysoký obsah bílkovin a nízký obsah sacharidů - 21,1 g bílkovin na 100 g, 20 g sacharidů na 100 g
Všestranné využití - Můžete ho použít do smoothie, ovesných vloček, koláčů, sušenek, omáček a máčet ho na chléb..."

Naději, že vám to pomohlo! Pokud máte další otázky nebo potřebujete další pomoc, neváhejte se zeptat.
169,86
Bonusový bod: 3,40 Kč
Podrobnosti
Čistá váha: 180 g

Složení: Mandle

Průměrná výživová hodnota na 100 g:
Energie: 2450 kJ/586 kcal
Tuky: 51 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4 g
Sacharidy: 20 g
z toho cukry: 6 g
Bílkoviny: 21 g
Sůl: 0 g

Informace o výživové hodnotě jsou pouze orientační! Aktuální výživové hodnoty na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Pro aktuální výživové hodnoty kontaktujte naši zákaznickou službu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty