Mendula Arasídový krém - slaný, s kousky arašídů, 330 g
Mendula Arasídový krém - slaný, s kousky arašídů, 330 g
118,14

Mendula Arasídový krém - slaný, s kousky arašídů, 330 g

Nejoblíbenější a možná nejpopulárnější ořechová pomazánka konečně v nabídce Mendula! :) Podle zpětné vazby ji také milujete: a to rozhodně není náhoda, protože je vyrobena z vynikající arašídové pasty, je extrémně krémová a co je nejdůležitější, neobsahuje nic kromě arašídů a velkou špetku mořské soli. Neobsahuje palmový olej, jiné rostlinné tuky, cukr, emulgátory ani jiné přísady! Když mnozí lidé slyší slovo arašídy, vzpomenou si jen na slané, olejnaté semínka, která jíme při sledování televize, i když bychom se měli vyhýbat, protože tloustnou a nejsou zdravá... To je velký omyl! Mají vysoký energetický obsah a mezi olejnatými semínky mají vynikající obsah bílkovin - 100 g obsahuje 26 g bílkovin! A není to náhoda, že jsou součástí stravy těch, kdo pravidelně sportují. Kromě toho obsahují cenné složky, jako jsou vitamín B, antioxidant vitamín E a fytosteroly, kterým se připisují protizánětlivé účinky.

Nicméně není lhostejné, jaký výrobek si vybereme z regálu v obchodě... Arašídová pasta Mendula je vyrobena z arašídů sušených a smažených bez přídavku tuků a během procesu mletí se nepřidávají žádné přísady. Do této crunchy verze se přidává pouze minimální množství soli (1 %) a drobně nakrájených arašídů.

Věděli jste? Zhruba polovina celosvětové úrody arašídů se zpracovává na arašídové máslo. A ne náhodou: oblíbeným sendvičem amerických dětí je sendvič s arašídovým máslem a marmeládou, známý jako "peanut butter & jelly sandwich" (sendvič s arašídovým máslem a marmeládou).

Vyzkoušejte arašídovou pastu Mendula na kvalitním kvasnicovém chlebu s domácí marmeládou s nízkým obsahem cukru a budete mít výbornou a zdravou snídani s vysokým obsahem bílkovin!

Můžete ji také přidat do smoothie (kombinace banánů, arašídů, jogurtu/kokosového mléka), ovesných vloček, do pečení (například do brownies...) a je také nezbytnou složkou indonéského "satay" kuřecího špízu, který je oblíbený na letních grilovacích party.

Vyzkoušejte nyní! :)

Kromě toho, že je chutná:

Hodí se do jakékoliv diety Veganská, keto, bezlepková, bezlaktózová, paleo, bez mléčných bílkovin
Nízký glykemický index Arašídy mají glykemický index pouze 15
Bohatá na nenasycené mastné kyseliny Díky vynikajícím surovinám. Velmi dobrý zdroj nenasycených mastných kyselin Omega-3
Vysoký obsah bílkovin a nízký obsah sacharidů 26 g bílkovin/100 g, 8 g sacharidů/100 g
Všestranně využitelná Do ovesných vloček, dortů, sušenek, omáček, na chléb...
118,14
Bonusový bod: 2,36 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 330 g

Složení: arašídy, mořská sůl

Průměrná výživová hodnota na 100 g:
Energie: 2503 kJ/599 kcal
Tuky: 47 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 8 g
Sacharidy: 12 g
z toho cukry: 5 g
Bílkoviny: 28 g
Sůl: 1 g

Informace o nutriční hodnotě jsou informativní! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těch, které jsou uvedeny zde. Pro aktuální informace o nutriční hodnotě se obraťte na naši zákaznickou službu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty