Mendula Arašídové máslo - 100% arašídy, 330 g
Mendula Arašídové máslo - 100% arašídy, 330 g
118,14

Mendula Arašídové máslo - 100% arašídy, 330 g

Nejznámější a pravděpodobně nejoblíbenější oříškový krém je konečně součástí nabídky Mendula! :) Podle zpětné vazby ho milujete a není to náhoda, protože je vyroben z prvotřídního arašídového másla, je mimořádně krémový a co je nejdůležitější, neobsahuje nic kromě arašídů. Žádný palmový olej, žádný jiný rostlinný olej, žádný cukr, žádné emulgátory, v podstatě nic jiného! Pro mnohé, když se řekne arašídy, vybaví se jim pouze ten slaný, olejnatý oříšek, který žvýkáme při sledování televize, a to bychom vlastně dělat neměli, protože to tloustne a není to zdravé... Je to obrovský omyl! Má vysoký obsah energie a mezi ořechy patří k těm s nejvyšším obsahem bílkovin - 100 g obsahuje 26 g bílkovin. Není náhodou součástí stravy těch, kteří pravidelně sportují. Obsahuje také cenné složky, jako je vitamín B, antioxidant vitamín E a fytosterol, kterému se připisuje protizánětlivý účinek.
Důležité je však, jaký výrobek si vyberete na regálu v obchodě... Arašídový krém Mendula je vyroben bez přidaného tuku z suchých pražených arašídů a při mletí na krém nejsou přidávány žádné přísady. Obsahuje pouze lahodné pražené přírodní arašídy, nic víc :)
Věděli jste? Zhruba polovina světové úrody arašídů končí jako arašídové máslo. A není to náhodou: denní chléb amerických dětí je sendvič s arašídovým máslem a marmeládou.
Vyzkoušejte arašídový krém Mendula bez přidanin na kvalitní žitném chlebu, potřený nízkosacharidovou marmeládou a máte chutné a zdravé snídaně s vysokým obsahem bílkovin!
Můžete ho také přidat do smoothie (kombinace banánů, arašídů, jogurtu/kokosového mléka), ovesné kaše, dortů (například brownie...) a je nezbytnou součástí letních grilovacích oslav, zejména indonéských kuřecích špízů satay.
Vyzkoušejte nyní! :)
Kromě toho, že je chutný:

Vhodný do jakékoliv diety Veganská, Keto, Bezlepková, Bez laktózy, Paleo, Bez mléčných bílkovin
Nízký glykemický index Arašídy mají glykemický index pouze 15
Vysoký obsah nenasycených mastných kyselin Díky prvotřídnímu základnímu materiálu. Je vynikajícím zdrojem omega-3 mastných kyselin
Vysoký obsah bílkovin a nízký obsah sacharidů 26 g bílkovin/100 g, 8 g sacharidů/100 g
Univerzálně využitelný Do ovesné kaše, dortů, sušenek, omáček, na chléb..
118,14
Bonusový bod: 2,36 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 330 g

Složení: arašídy

Průměrná výživová hodnota na 100 g:
Energie: 2503 kJ/599 kcal
Tuky: 47 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 8 g
Sacharidy: 12 g
z toho cukry: 5 g
Bílkoviny: 28 g
Sůl: 0 g

Výživové údaje jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty se mohou lišit od těch uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních výživových hodnotách u naší zákaznické služby!"
Csomagajánlatok
Podobné produkty