Mendula superfruits tyčinka s brusinkami a třešněmi, 40g
Mendula superfruits tyčinka s brusinkami a třešněmi, 40g
26,52

Mendula superfruits tyčinka s brusinkami a třešněmi, 40g

Bez cukru výroba ovoce s višňovým třešníkem

Setkání jemně mletých mandlí a sušených letních plodů ve výbuchu ovocné chuti.
Těstoviny Superfruit jsou určeny pro rušné dny, kdy nemáte čas na pohodlnou snídani, na přípravu kompletní svačiny pro děti nebo na sportování, a můžete si vzít lehký kousek na cestách, abyste lépe zvládli zátěž. Jsou také skvělými společníky při cestování, jízdě na kole, veslování nebo pěší turistice. Není špatné mít několik z nich v pracovním stolu, takže můžete obnovit síly v ospalých odpoledních a čelit intelektuálním výzvám. A hodí se také, když budete chtít něco zdravého a nabíjejícího na svačinu.
Osvežující a mírně kyselý ovocný plátek s třešněmi v sobě nese ducha „čistého stravování“, a tak jako ostatní naše výrobky, neobsahuje přidaný cukr a tuk nebo přísady, pouze čisté suroviny rostlinného původu! Základem je krémový sladký datlový těsto zahuštěné mandlovou moukou, které je osvěžující a neodolatelně učinilo třešňovým a brusinkovým. Slazení sušených brusinek bylo provedeno také jablečným koncentrátem, takže tento výrobek je garantováno bez cukru!
Tyto těstoviny s třešňovým ovocem Mendula lze bez obav konzumovat při různých dietách a potravinových intolerancích: jsou veganské, syrové, bezlepkové, bez laktózy, paleo a bez mléčných bílkovin.
Kromě vysokého obsahu vlákniny datlů obsahují také minerály a vitamíny. Ve třešních je hojnost draslíku, hořčíku a vápníku, stejně jako významné množství vitamínů A, B6 a K.
Mandle patří mezi nejzdravější ořechy, obsahují více vitamínu E, riboflavinu, niacinu, vápníku a vlákniny než jakýkoliv jiný typ ořechu. Jsou vynikajícím zdrojem hořčíku a obsahují bohaté množství esenciálních nenasycených mastných kyselin omega-3 a omega-6.
Jejich živiny zlepšují mozkovou aktivitu, takže pravidelná konzumace snižuje riziko vzniku Alzheimerovy choroby. Pomáhají regulovat hladinu cholesterolu a udržovat zdravý srdeční rytmus. Obsah kyseliny linolové a linolénové snižuje záněty a vitamín E chrání před rakovinou. I přes vysoký obsah tuků jsou úspěšně používány při hubnutí: díky svým nenasyceným tukům zajišťují dlouhodobý pocit sytosti a obsah vlákniny podporuje trávení.
V třešních se nachází silný antioxidant, quercetin, který snižuje krevní tlak a může předcházet srdečnímu infarktu a vzniku cukrovky typu 2. Účinně také zmírňuje příznaky zánětu kloubů a dna. Obsah melatoninu pomáhá k hlubokému a klidnému spánku. Kromě vitamínů A a B obsahují také významné množství draslíku a železa.
Obrázky antioxidantů v brusinkách jsou vysoké, takže pravidelná konzumace může předcházet mnoha typům rakoviny, srdečním onemocněním a alergiím. Obsahují fosfor, vápník, zinek, železo a mangan, a mezi vitamíny jsou vitamíny A, B, C a E, stejně jako vitamín K, který se nachází v malém množství, ale zdravě v těchto malých plodech. Denní konzumace nejenže posiluje imunitní systém, ale také pomáhá předcházet infekcím močového traktu.
Kromě toho, že jsou lahodné:

Pomůže: Před sportovními aktivitami nebo v průběhu náročného rána můžou zachránit váš den.
Lze je začlenit do většiny diet: veganské, syrové, bezlepkové, bezlaktózové, paleo, bez mléčných bílkovin.
Obsahují hodně vlákniny: mandle a sušené plody pečují o vysoký obsah vlákniny.
Používáme vysoce kvalitní sušené ovoce bez konzervačních látek: nepotřebujeme podezřelé složky.
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 40 g

Složení: datlová pasta, mandlová mouka, sušené brusinky (14 %), sušené třešně (10 %)

Průměrná výživová hodnota na 100 g:
Energie: 1447,5 kJ/346 kcal
Tuky: 10,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g
Sacharidy: 58 g
z toho cukry: 48 g
Bílkoviny: 6,2 g
Sůl: 0 g

Údaje o výživové hodnotě jsou informativní! Skutečné výživové hodnoty na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Pro aktuální údaje o výživové hodnotě kontaktujte naši zákaznickou linku!
Csomagajánlatok
Podobné produkty