Mendula Granola pro milovníky čokolády, 300g
Mendula Granola pro milovníky čokolády, 300g
135,10

Mendula Granola pro milovníky čokolády, 300g

Pomerančová a čokoládová granola - křupavá čokoládová lahůdka s oříšky
Kdo nemiluje čokoládu, že ano? V této granole se spojují klasický a dokonalý pár - pomeranč a hořká čokoláda. Intenzivně kakaová a křupavá granola je obohacena o oříšky, poté je posypaná bio kandovanou pomerančovou kůrou a belgickými kousky hořké čokolády, aby se tím udělal třešnička na dortu. Bez jakýchkoli předsudků můžeme s jistotou říci, že tato vynikající granola patří mezi dokonalé sladkosti.

Základem pomerančové granoly je bezlepková ovesná vločka, která vás nabitá energií vydrží celé dopoledne. Mendula Pomerančová Granola je vhodná pro různé druhy diet a potravinových citlivostí. Je veganská, bezlepková, bez laktózy, paleo a neobsahuje mléčné proteiny.
135,10
Bonusový bod: 2,70 Kč
Podrobnosti
Nettová hmotnost: 300 g

Složení: bezlepková ovesná vločka, jablečný cukr, jablečný koncentrát, kokosové lupínky, slunečnicová semínka, oříšky, kandovaná bio pomerančová kůra (6 %), lískové oříšky (6 %), kokosový olej, hořká čokoláda (5 %) (kakaová pasta, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma; sušina kakaové hmoty min. 54,5 %), kakaový prášek, koření, sůl

Průměrná výživová hodnota na 100 g:
Energie: 2054 kJ/491 kcal
Tuky: 25 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g
Sacharidy: 55 g
Z toho cukry: 23 g
Vláknina: 8 g
Bílkoviny: 10 g
Sůl: 0,2 g

Nutriční údaje jsou pouze orientační. Aktuální hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Pro aktuální informace o nutričních hodnotách kontaktujte naši zákaznickou podporu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty