Mendula Berry delight granola, 300g
Mendula Berry delight granola, 300g
135,10

Mendula Berry delight granola, 300g


Oříšková granola s borůvkami - křupavá oříšková směs obohacená o intenzivní chuť liofilizovaných borůvek a brusinek se lehce kořeněným základem. Intenzivní chuť křupavých liofilizovaných borůvek, jemně pražených kešu oříšků a mírně kyselých brusinek se spojuje do nesmírně lahodné kombinace! Poskytne vám potřebnou energii na dlouhé hodiny, ať už jdete do práce, běžíte na trénink nebo připravujete děti do školy. Je také neodolatelným doplňkem pro klidné víkendové snídaně, ať už konzumovaný samostatně nebo jako součást bohatého brunchového stolu.

Základem borůvkové granoly je bezlepková ovesná vločka, která vás zasytí energií po celé dopoledne. Je sladěna jablečným sirupem a jablečným cukrem, smíchána s trochou kokosového oleje a zajímavými kořenícími směsmi, aby se stala křupavou. Slunečnicová semínka, kokosové lupínky, pražené kešu oříšky a mandle dodávají směsi harmonii a bohatší texturu. Na závěr přidáváme liofilizované ovoce, které bylo dehydratováno mrazem, aby se udržely vitaminy a minerály, čerstvá chuť a barva. Naše granola neobsahuje konzervační látky, cukr ani přísady, takže ji můžete s klidem dávat dětem každý den.

Borůvková granola Mendula je vhodná pro různé druhy diet a potřeb stravy. Je veganská, bezlepková, bez laktózy, paleo a neobsahuje mléčné bílkoviny.
135,10
Bonusový bod: 2,70 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 300 g

Složení: bezlepková ovesná vločka, jablečný cukr, jablečný sirup, slunečnicová semínka, mandle, lisovaný kokosový olej, sušené brusinky (6%), pražené kešu oříšky (3%), liofilizované borůvky (1%), koření, sůl

Průměrná nutriční hodnota na 100 g:
Energie: 1909 kJ/457 kcal
Tuky: 15 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4,0 g
Sacharidy: 68 g
z toho cukry: 24 g
Vláknina: 9,4 g
Bílkoviny: 12 g
Sůl: 0,1 g

Údaje o nutriční hodnotě jsou orientační! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách u naší zákaznické podpory!
Csomagajánlatok
Podobné produkty