Mendula Letní ovocná granola, 300g
Mendula Letní ovocná granola, 300g
135,10

Mendula Letní ovocná granola, 300g

Višňová-černičková granola s letním ovocem a mandlemi

Višňová granola je určena pro milovníky ovocných chutí a granoly. Kyselé, intenzivní chutě mrazem sušených černých rybízů a jahod, měkké sušené višně a lehce pražené mandle zvýrazňují jemně kořeněný základ granoly. Konzumujte ji posypanou mlékem nebo rostlinným mlékem, nebo ji vyzkoušejte s jogurtem a čerstvým ovocem!

Základem višňové granoly jsou bezlepkové ovesné vločky, které vás naberou energií na celé dopoledne. Sladíme ji jablečným koncentrátem a jablečným cukrem, smícháme s trochou kokosového oleje a vzrušujícími kořením a pečeme do krásné křupavosti. Slunečnicová semínka, kokosové lupínky a hojnost mandlí tvoří harmonickou a výživnou směs. Nakonec přidáme sušené višně a mrazem sušené černé rybízy a jahody, které procesem zmrazování a sušení ztrácejí vodu, přičemž se udržuje téměř nezměněný obsah vitaminů a mikroprvků, stejně jako čerstvá chuť a barva. Naše granola neobsahuje konzervanty, cukr ani přídavné látky, takže ji můžete svým dětem klidně podávat každý den.

Mendulina višňová granola je vhodná pro různé diety a citlivosti na potraviny. Jedná se o veganský, bezlepkový, bezlaktózový, paleo a bezmléčný výrobek.
135,10
Bonusový bod: 2,70 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 300 g

Složení: Bezlepkové ovesné vločky, jablečný cukr, jablečný koncentrát, slunečnicová semínka, mandle (8 %), bio studeně lisovaný slunečnicový olej, sušené višně (5 %), mrazem sušené černé rybízy (<1 %), mrazem sušené jahody (<1 %), koření, sůl

Průměrná nutriční hodnota na 100 g:
Energie: 1984 kj/472 kcal
Tuky: 15 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 4,4 g
Sacharidy: 67 g
Z toho cukry: 22 g
Vláknina: 10 g
Bílkoviny: 14 g
Sůl: 0,3 g

Údaje o průměrných hodnotách nutriční hodnoty jsou informativní! Skutečné údaje o nutriční hodnotě na obalu se mohou lišit od uvedených. Pro aktuální údaje o nutriční hodnotě se prosím obraťte na naši zákaznickou podporu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty