Mendula Jablkový koláč granola, 300g
Mendula Jablkový koláč granola, 300g
135,10

Mendula Jablkový koláč granola, 300g

Granola s příchutí jablečného koláče od Menduly vás připomene recept babiček na jablečný koláč, plný sušených jablek, rozinek, ořechů, mandlí a samozřejmě skořice. Začněte den lahodnou snídaní, která vám přinese dobrou náladu a poskytne energii na několik hodin, ať už jdete do práce, cvičit nebo připravujete děti do školy. Tato granola je také skvělou volbou pro pohodové víkendové snídaně, ať už ji konzumujete samotnou nebo jako součást bohatého brunchového stolu.

Základem této jablečné koláčové granoly jsou bezlepkové ovesné vločky, které vám dodají energii na celé dopoledne. Sladíme je jablečným koncentrátem a jablečným cukrem, přidáváme trochu kokosového oleje, skořici a zázvor a pečeme je do křupava. Ořechy, mandle, slunečnicová semínka a kokosové lupínky dodávají směsi müsli ještě větší chuť a výživné oleje. Pro dokonalou chuť koláče přidáváme sušené kousky jablek a rozinky. Naše granola neobsahuje konzervanty, přidaný cukr ani aditiva, takže ji můžete klidně podávat vašim dětem každý den.

Jablečný koláčový granola Mendula je vhodná pro různé diety a přecitlivělost na potraviny. Jedná se o veganský, bezlepkový, bezlaktózový, paleo a bezmléčný produkt.
135,10
Bonusový bod: 2,70 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 300 g

Složení: Bezlepkové ovesné vločky, jablečný cukr, mandle, ořechy, slunečnicová semínka, sušená jablka (7 %), rozinky, jablečný koncentrát, studeně lisovaný bio slunečnicový olej, skořice (<1 %), zázvor

Průměrná nutriční hodnota na 100 g:
Energie: 1990 kj/476 kcal
Tuky: 20 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,9 g
Sacharidy: 61 g
Z toho cukry: 27 g
Vláknina: 8,5 g
Bílkoviny: 11 g
Sůl: 0 g

Údaje o nutriční hodnotě slouží pouze k informaci! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách u naší zákaznické podpory!
Csomagajánlatok
Podobné produkty