Mendula Granola s kokosem, banánem a mangem, 250g
Mendula Granola s kokosem, banánem a mangem, 250g
119,20

Mendula Granola s kokosem, banánem a mangem, 250g

Mendula Granola s kokosem, banánem a mangem, 250g, je křupavá lahůdka s kokosem, mrazem sušeným banánem a sušeným mangem.
Do této kokosové granoly jsme přidali kokosové lupínky a strouhaný kokos, aby každý sousto přineslo intenzivní kokosový zážitek. Sladká chuť banánu a mírně kyselá chuť manga dotvářejí celkový tropický dojem.
Základem této kokosové granoly jsou bezlepkové ovesné vločky, které vám dodají energii na celé dopoledne. Jsou sladěné jablečným cukrem a s přidáním trochy kokosového oleje a vzrušujících koření jsou pečeny do křupavosti. Kokosový strouhanka, kokosové lupínky a mandle dodávají směsi výraznou kokosovou chuť. Na závěr přidáváme mrazem sušené borůvky, které během procesu mrazového sušení ztratily vlhkost, přičemž si téměř plně zachovaly obsah vitaminů a mikroživin, stejně jako svěžest chuti a barvu. Naše granola neobsahuje konzervační látky, přidaný cukr ani aditiva, takže ji s klidem můžete podávat svým dětem každý den.

Mendula kokosová granola je vhodná k konzumaci v rámci různých diet a při potravinových intolerancích. Jedná se o veganský, bezlepkový, bezlaktózový, paleo a bezlaktózový výrobek.
119,20
Bonusový bod: 2,38 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 250g

Složení: Bezlepkové ovesné vločky, jablečný cukr, kokosové lupínky (12%), jablečný koncentrát, kokosové lupínky (6%), sušený mango (3%), kokosový olej, mrazem sušený banán (1%), mandle, koření, mořská sůl

Průměrná nutriční hodnota na 100g:
Energie: 2172 kj/519 kcal
Tuky: 25g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 12g
Sacharidy: 59g
Z toho cukry: 21g
Bílkoviny: 11g
Sůl: 1g

Údaje o nutriční hodnotě jsou pouze informativní! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těch zde uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách nutričních látek u naší zákaznické služby!
Csomagajánlatok
Podobné produkty