Mendula Banánovo-karamelová granola, 250g
Mendula Banánovo-karamelová granola, 250g
119,20

Mendula Banánovo-karamelová granola, 250g

Mendula Banánovo-karamelová granola, 250 g, je křupavá lahůdka s mrazem sušenými banány a slanými karamelovými bílými čokoládovými kousky.
Zvláštností této banánovo-karamelové granoly je karamelizovaná bílá čokoláda, která je tak lahodná, že jsme po prvním ochutnání věděli, že ji musíme do tohoto produktu začlenit - tak vznikla tato granola. Křupavé, mrazem sušené kousky banánu a arašídy doplňují karamelovou chuť, aby tvé ráno začalo co nejlépe! Konzumuj ji k snídani s mlékem nebo rostlinným mlékem, jogurtem - nebo si ji jednoduše dávej jako svačinu během dne.
Základem této banánové granoly jsou bezlepkové ovesné vločky, které ti dodají energii na celé ráno. Jsou slazené jablečným cukrem, obohaceny arašídy, kokosovými lupínky a slunečnicovými semínky, a pečou se s přidáním trochy kokosového oleje a vzrušujících koření do křupava. Na konci přidáváme mrazem sušený banán, ze kterého během procesu mražení odstraňují vodu takovým způsobem, aby se zachoval obsah vitaminů a mikroživin, stejně jako čerstvá chuť a barva téměř nedotčená. Karamelizované bílé čokoládové kousky představují korunu této kombinace. Naše granola neobsahuje žádné konzervanty ani přídavky, takže ji můžeš s největším klidem podávat svým dětem každý den.

Mendula Banánovo-karamelová granola se dá klidně konzumovat v různých dietách a v případě potravinových intolerancí. Jedná se o veganský, bezlepkový a paleo produkt.
119,20
Bonusový bod: 2,38 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 250g

Složení: Bezlepkové ovesné vločky, jablečný cukr, arašídy, slunečnicová semínka, kokosové lupínky, kokosový olej, karamelizovaná bílá čokoláda (3%) (kakaové máslo, cukr, mléčný prášek, laktóza, bílkovinný prášek, odtučněný mléčný prášek, karamelizovaný cukr, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma vanilky, sůl), mrazem sušený banán (1%), koření, mořská sůl

Průměrná nutriční hodnota na 100 g:
Energie: 2004 kj/479 kcal
Tuky: 18g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 10g
Sacharidy: 68g
Z toho cukry: 26g
Bílkoviny: 10g
Sůl: 1g

Údaje o nutričních hodnotách slouží pouze pro informativní účely! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto hodnot. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách nutričních látek prostřednictvím naší zákaznické služby!
Csomagajánlatok
Podobné produkty