Mendula Jahodová-malinová-citronová granola, 250g
Mendula Jahodová-malinová-citronová granola, 250g
119,20

Mendula Jahodová-malinová-citronová granola, 250g

Pokud miluješ ovocné chutě a ráno bys začal/a den ovocnou, ale ne příliš sladkou granolou, pak je tato granola perfektní volbou pro lahodnou snídani! Základem této granoly s citronovou, lehce kořeněnou a super křupavou chutí jsou kokosové lupínky, mandlové tyčinky, drcený amarant a hojně křupavé, neskutečně chutné mražené kousky jahod a malin.

Základem pro jahodovou-malinovou-citronovou granolu jsou bezlepkové ovesné vločky, které ti poskytnou energii na celé dopoledne. Je oslazena jablečným sirupem a jablečným cukrem, s trochou kokosového oleje, zajímavými kořením a přírodním citronovým výtažkem, pečena až bude extrémně křupavá. Slunečnicová semínka, kokosové lupínky, drcený amarant a mandle dělají směs ještě harmoničtější a živinově bohatší. Na konci přidáváme mražené ovoce, které během procesu mrazení ztrácí vodu takovým způsobem, aby si uchovalo obsah vitaminů a mikroprvků, stejně jako svěží chuť a téměř neporušenou barvu. Naše granola neobsahuje konzervační látky, cukr ani přísady, takže ji můžeš bez obav podávat svým dětem každý den.

Mendula Jahodová-malinová-citronová granola je vhodná do různých druhů diet a při potravinových intolerancích. Je veganským, bezlepkovým, bezlaktózovým, paleo a bezmléčným produktem.
119,20
Bonusový bod: 2,38 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 250 g

Složení: Bezlepkové ovesné vločky, jablečný sirup, jablečný cukr, slunečnicová semínka, studeně lisovaný bio slunečnicový olej, mandle, drcený amarant, mražené maliny (0,5 %), mražené jahody (0,5 %), koření, přírodní citronový výtažek (<1 %), mořská sůl

Průměrná výživová hodnota na 100 g:
Energie: 1905 kj/456 kcal
Tuky: 15 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g
Sacharidy: 67 g
Z toho cukry: 23 g
Vláknina: 8,9 g
Bílkoviny: 12 g
Sůl: 0,2 g

Hodnoty výživových údajů jsou informativní! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Prosíme, informujte se o aktuálních výživových hodnotách u naší zákaznické podpory!
Csomagajánlatok
Podobné produkty