Mendula Lesní oříšková čokoládová granola, 250g
Mendula Lesní oříšková čokoládová granola, 250g
119,20

Mendula Lesní oříšková čokoládová granola, 250g

Lesní oříšková čokoládová granola tě zcela uchvátí kombinací bohatých lesních oříšků a belgické čokolády, která udělá každé ráno nezapomenutelným. Křupavé kousky čokolády, slunečnicová semínka, kokosové lupínky a lahodné koření - všechno je zde, abys měl radostný start do dne! (Poznámka: Toto je granola, kterou si nejčastěji pochutnáváme během dne).

Základem této čokoládové granoly jsou bezlepkové ovesné vločky, které ti dodají energii na celé dopoledne. Jsou slazené jablečným sirupem a jablečným cukrem, a pražíme jeřábové oříšky, mícháme je s kokosovým olejem a vzrušujícími kořením a pečeme do křupava. Slunečnicová semínka, kokosové lupínky a mandle dělají směs harmoničtější a živější. Pak přidáváme kousky belgické čokolády s vysokým obsahem kakaových látek, aby vznikla dokonalá kombinace chutí. Naše granola neobsahuje konzervační látky ani zbytečné přísady, takže ji můžeš s klidem podávat svým dětem každý den.

Mendula čokoládová granola je vhodná pro různé diety a citlivost na potraviny. Je veganská, bezlepková, bezlaktózová, paleo a neobsahuje mléčné produkty.
119,20
Bonusový bod: 2,38 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 250g

Složení: Bezlepkové ovesné vločky, jablečný sirup, jablečný cukr, kousky čokolády (12%) (kakaová hmota, cukr, kakaový máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma; obsah kakaových látek min. 54,5%), jeřábové oříšky (8%), slunečnicová semínka, kokosový olej, mandle, kokosové lupínky, dýňová semínka, koření, mořská sůl

Průměrné nutriční hodnoty na 100g:
Energie: 2111 kJ/505 kcal
Tuky: 21g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 8g
Sacharidy: 65g
Z toho cukry: 23g
Bílkoviny: 12g
Sůl: 1g

Údaje o nutriční hodnotě jsou informativní! Skutečné hodnoty na obale mohou být odlišné od uvedených. Pro aktuální informace o nutričních hodnotách se obraťte na naši zákaznickou službu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty