Mendula Mandle Krém s vanilkovou příchutí, 180 g
Mendula Mandle Krém s vanilkovou příchutí, 180 g
169,86

Mendula Mandle Krém s vanilkovou příchutí, 180 g

S pravou vanilkou, z kvalitního kešu

Sladká, krémová chuť vanilky, žádný přidaný cukr nebo sladidla? Náš kešu krém je dokonalou harmonií mírně opečené sladké chuti kešu a jemného koření vanilky. Při výrobě jsou vybrané keše opraženy bez přidaného tuku, poté jsou rozmixovány do hladkého másla a ochuceny. Neobsahuje žádné jiné přísady, palmový olej, cukr nebo emulgátory, stejně jako naše další výrobky. Můžete jej tedy s jistotou používat každý den, ať už hledáte dodatečný zdroj energie při sportu, nebo připravujete vašim dětem po hře dobrý svačinový pokrm. Ale pokud toužíte pouze po lahodném dezertu, s tímto nemůžete udělat chybu. Navíc vanilka povzbuzuje náladu a snižuje stres, takže po dlouhém dni určitě oceníte pár lžiček krému.

Kešu krém je nezbytnou surovinou veganské kuchyně. Díky své neutrální chuti se mírně liší od ostatních oříškových krémů, což znamená, že se skvěle hodí k jakémukoli ovoci, smoothie nebo raw dortům a kaším. Pokud jej mícháte s mraženými banány a čerstvým sezónním ovocem podle chuti, nebo třeba s kakaem, můžete z něj okamžitě udělat neuvěřitelně dobrý zmrzlinový krém (nicecream). Pokud toužíte po klasických chuťovkách z dětství v novém kabátě, zkuste jej přidat do letního ovocného kompotu nebo ho použijte jako "tvaroh s vanilkou" nebo náplň na lívance. Skvěle se hodí k ovocnému chlebu, sušenkám a mnoha dalším dobrotám.

Kešu krém Mendula lze konzumovat s klidem i v rámci různých diet - neobsahuje cukr, lepek ani laktózu. Je oblíbenou surovinou pro veganské, paleo a ketogenní dezerty. Mastné kyseliny z kešu chrání srdce a oběhový systém, podporují správnou funkci mozku a fitosteroly brání vstřebávání cholesterolu. Pravidelná konzumace pomáhá předcházet tvorbě žlučových kamenů. Téměř všechny potřebné minerály jsou v krému obsaženy, zejména draslík, vápník, hořčík, železo a zinek ve větším množství. Obsah vitaminů je také významný - obsahuje všechny vitaminy skupiny B a významné množství vitamínu K, který spolu s vápníkem podporuje zdraví kostí.

Navzdory vysokému obsahu tuku podporují mastné kyseliny a obsah vlákniny redukci hmotnosti a zajišťují dlouhodobý pocit sytosti. Studie ukazují, že lidé, kteří konzumují kešu dvakrát týdně, mají menší šanci přibrat na váze než ti, kteří kešu nekonzumují.

Kromě toho, že je výborný na chuť:

Lze ho zařadit do rů
169,86
Bonusový bod: 3,40 Kč
Podrobnosti
Nettová hmotnost: 180 g

Složení: kešu ořechy, vanilkový prášek

Průměrná hodnota živin na 100 g:
Energie: 2314 kj/556 kcal
Tuky: 44 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 8 g
Sacharidy: 30 g
z toho cukry: 6 g
Bílkoviny: 18 g
Sůl: 0 g

Údaje o živinách jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách živin u našeho zákaznického servisu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty