Mendula Mandle s skořicí krém, 180g
Mendula Mandle s skořicí krém, 180g
169,86

Mendula Mandle s skořicí krém, 180g

Skořicovým a kokosovým cukrem z prvotřídních mandlí

Po úspěchu s jejich 100% mandlovým máslem vytvořili jemně kořeněnou a sladkou verzi. Mandlové máslo se skořicí je tou nejlepší volbou, pokud toužíš po něčem sladkém, ale přesto zdravém! Jeho chuť připomíná cukrované mandle se skořicí, jaké znáš z vánočních trhů, jen s mnohem méně cukru (jen 10%).

Jejich výrobek je vyroben z nejkvalitnějších mandlí, bez přidaných látek. Jinými slovy, neobsahuje konzervanty, emulgátory ani palmový olej, takže ho může celá tvoje rodina bez obav vychutnat, s harmonickou chutí jemně pražených semínek a skořice, troškou kokosového cukru pro osladění.

Vyzkoušej ho na plátky jablek nebo ovesných sušenkách, a okamžitě ti zahnízdí hlad i chuť po sladkém! Můžeš ho také dát na opečený chléb, do koláčů nebo do domácích tyčinek na energii. Smíchej ho s mandlovou moukou a připrav si z něj bonbony nebo čokoládu naplněnou mandlovým krémem, abys potěšil své blízké. Můžeš ho použít na ochucení kaší, rýžového pudingu nebo na vrstvení do pudinku. Mandlové máslo se skořicí je také skvělé samo o sobě, lžící, nebo je tvé tvořivosti meze jedině tvá představivost.

Mandle jsou mezi ořechy jedny z nejzdravějších, obsahují více vitamínu E, riboflavinu, niacinu, vápníku a vlákniny než jakýkoli jiný ořech. Jsou výborným zdrojem hořčíku a jsou bohaté na esenciální nenasycené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6.

Jejich živiny zlepšují aktivitu mozku, takže pravidelná konzumace pomáhá snížit riziko vzniku Alzheimerovy choroby. Přispívá k regulaci hladiny cholesterolu a udržení zdravého srdce. Obsah kyseliny linolové a linolenové snižuje záněty, a obsah vitamínu E chrání před rakovinou. Ačkoliv obsahují více tuku, díky nenasyceným tukům uspokojí hlad na dlouho a vláknina pomáhá trávení.

Kokosový cukr se získává z mízy rozkvetlých pupenů kokosového palmy. Je nesmírně bohatý na minerální látky, jako je hořčík, draslík, zinek a železo, a obsahuje vitamíny B1, B2, B3, B6 a C. Kromě toho obsahuje polyfenoly s antioxidačním účinkem a 16 druhů aminokyselin.

Skořice je koření s léčebnými účinky, s mnoha výhodami. Reguluje hladinu cukru a tuků v krvi, stimuluje činnost mozku a má pozitivní vliv na kognitivní schopnosti. Kromě vynikající chuti je skořice oblíbená také díky svým antibakteriálním a protihoubovým účinkům v asijské kuchyni.

Kromě toho, že je lahodný:

Může být zařazen do jakéhokoli stravovacího plánu: Veganský, Keto, Bez lepku, Bez laktózy, Paleo, Bez mléčných bílkovin
Nízký glykemický index: Mandle mají glykemický index pouze 15
Obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin: Díky nejkvalitnějším mandlím. Skvělý zdroj mastných kyselin Omega-3
Obsahuje vysoký podíl bílkovin a nízký obsah sacharidů: 19 g bílkovin na 100 g, 29 g sacharidů na 100 g
Má široké využití: Do smoothie, ovesných kaší, dezertů, sušenek, omáček nebo na chléb...
169,86
Bonusový bod: 3,40 Kč
Podrobnosti
Nettová hmotnost: 180g

Složení: mandle, kokosový cukr, skořice

Průměrná výživová hodnota na 100g:
Energie: 2328 kj/557kcal
Tuky: 44g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3g
Sacharidy: 29g
z toho cukry: 12g
Bílkoviny: 19g
Sůl: 0g

Informace o výživové hodnotě jsou informativní! Aktuální výživové hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených hodnot zde. Prosím, informujte se o aktuálních výživových hodnotách u naší zákaznické služby!
Csomagajánlatok
Podobné produkty