Mendula Lískový krém Deluxe - veganská edice, 180g
Mendula Lískový krém Deluxe - veganská edice, 180g
169,86

Mendula Lískový krém Deluxe - veganská edice, 180g

Kakaový krém s kokosovým cukrem z prvotřídních místních arašídů

Jejich Deluxe arašídový krém se okamžitě stal oblíbeným u publika, protože neobsahuje palmový olej ani cukr, přesto vyniká dokonalou chutí a konzistencí. Dlouho přemýšleli o tom, jak by mohli tento výrobek nabídnout svým veganským zákazníkům ve stejné kvalitě bez použití živočišných sladidel. Po několika experimentech se rozhodli nahradit med kokosovým cukrem, který nejenže má lahodnou chuť, ale je také zdravou rostlinnou potravinou. S tímto sladidlem dochucují prvotřídní místní arašídy a belgický kakaový prášek, aby do vašich každodenních dní vnášeli radostné a sladké chvíle.

Veganský arašídový krém s 78% obsahem oříšků a trochou kokosového cukru nejenže přispívá k vašemu kulinářskému zážitku, ale také poskytuje potřebnou energii, ať už si ho dáváte k snídani nebo před sportem. Obsažená kakaovina vás povzbuzuje a zvyšuje hladinu endorfinů.

Stejně jako jejich ostatní produkty je i veganský arašídový krém určen příznivcům "čistého stravování", takže obsahuje pouze výše uvedené prvotřídní suroviny! Je vyroben pouze z nejkvalitnějších místních arašídů, což zaručuje vždy dokonalou chuť a konzistenci! Ocenění za kvalitu prokazují i úspěchy této produktové řady: V roce 2020 použili téměř tunu tureckých arašídů ve svých výrobcích!

Můžete ho používat v nespočetných receptech. Je skvělým prvkem surových dezertů, ochucovačem bílkovinných shakeů a přináší klasickým sušenkovým těstem, pečivu a sušenkám nový rozměr. Ale není to žádný problém, pokud nemáte chuť vařit, můžete ho sníst přímo z poháru malou lžičkou.

Veganský arašídový krém Mendula je vhodný pro různé druhy stravování, je bez lepku a laktózy a je veganským výrobkem. Je také vhodný pro paleo a ketogenní recepty a dezerty.

Arašídy jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6 a denní konzumace 50 gramů může významně snížit riziko srdečních onemocnění a za čtyři týdny také hladinu cholesterolu. Mějí také vynikající vliv na hladiny tuků v krvi a zlepšují zdraví cév.

Obsahují také značné množství vitaminů C, B1, B2 a E a řadu cenných minerálů, jako je vápník, draslík, hořčík, železo, mangan, zinek, selen a měď. Arašídy jsou skvělým zdrojem energie a zvyšují koncentraci. Obsah triptofanu zase zvyšuje hladinu serotoninu a může pomoci při boji s depresí.

Díky vysokému obsahu bílkovin a vlákniny je tento arašídový krém skvělou volbou pro dietní svačiny a poskytuje dlouhodobý pocit sytosti.

Kokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosového palma. Je bohatý na minerály, obsahuje velké množství hořčíku, draslíku, zinku a železa a také vitamíny B1, B2, B3, B6 a C. Dále obsahuje polyfenoly s antioxidačními účinky a 16 druhů aminokyselin.

Belgický kakao prášek je vyroben z prvotřídních kakaových bobů. Kromě své povzbuzující povahy stimuluje mozkovou činnost, zlepšuje paměť, podporuje růst buněk a hojení ran. Je plný antioxidantů, hořčíku, zinku a vitamínů. Navíc zvyšuje hladiny endorfinů v těle a podporuje produkci serotoninu v mozku, takže spolu s arašídy tvoří dokonalou dvojici pro šíření radosti.

Kromě vynikající chuti:

Lze zařadit do jakékoli diety: veganské, keto, bez lepku, bez laktózy, paleo, bez mléčných bílkovin
Je skvělou volbou pro zdravou snídani pro děti
Lze ho využít na mnoho způsobů: do smoothie, ovesné kaše, dortů, sušenek, omáček, na chleba...
Neobsahuje palmový olej.
169,86
Bonusový bod: 3,40 Kč
Podrobnosti
Nettová hmotnost: 180 g

Složení: arašídy (78 %), kokosový cukr, kakaový prášek

Průměrná výživová hodnota na 100 g:
Energie: 2374 kj/568 kcal
Tuky: 48 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4 g
Sacharidy: 32 g
z toho cukry: 16 g
Bílkoviny: 13 g
Sůl: 0 g

Výživové údaje jsou informativní! Skutečné výživové hodnoty na obalu se mohou lišit od těch uvedených zde. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou linku pro aktuální údaje o výživové hodnotě!
Csomagajánlatok
Podobné produkty