Český překlad: Mandle třtinový krém - 100% mandle, 180 g
Český překlad: Mandle třtinový krém - 100% mandle, 180 g
169,86

Český překlad: Mandle třtinový krém - 100% mandle, 180 g

Bez přísad, ze špičkových domácích arašídů

Nejoblíbenější, univerzální a jedinečně lahodná oříšková pomazánka je turecká oříšková pomazánka. Suroviny nejvyšší kvality z kategorie prémiových surovin nakupujeme od maďarských výrobců, kteří byli vybráni po důkladném odborném výběru. Ořechy, které pěstují, jsou zárukou vynikající kvality, protože naše výrobky neobsahují žádné přísady po pražení - žádný přidaný cukr, palmový olej, konzervanty, pouze čisté a plné ořechy. Proto můžeme zaručit autentickou chuť Menduly pouze použitím těch nejlepších surovin. Kvalitu oceňujete i vy, což potvrzuje úspěch naší produktové řady: V roce 2020 jsme již použili téměř tunu tureckých ořechů pro naše výrobky!
Tato oříšková pomazánka také následuje trendy "čistého stravování" a do vaší kuchyně přináší ořechy s jemnou sladkou chutí a zlatohnědými plody co možná nejméně zásahů. Pak záleží jen na vás, jak své děti a rodinu očarujete zajímavou snídaní nebo rychlým dezertem. Jakmile děti ochutnají lahůdky vyrobené s opravdovou tureckou oříškovou pomazánkou, už nebudou toužit po slazených výrobcích s přídavky. Tím se další generace bude vychovávat v zdravější a udržitelné gastronomické kultuře.

Náš výrobek je dokonalý sám o sobě jako pomazánka na chleba, ale můžete mu dodat nový rozměr s příchutěmi, jako jsou strouhanka z hořké čokolády nebo tenké plátky jablek a řapíkatého celeru. Můžete si jím ochutnat domácí bonbóny, syrové veganské sladkosti nebo dokonce klasické sušenky. Můžete z něj připravit dip na přípitek s křupavými zeleninovými hůlkami nebo africkou inspiraci - sladkokyselý bramborový ragú s cibulí, česnekem, římským kmínem, skořicí a uzenou paprikou, vmíchaný s praženými kousky ořechů. Po těžkých dnech si můžete dopřát banánovo-kakaový smoothie nebo můžete smíchat pár lžic oříškové pomazánky s trochou rozpuštěné tmavé čokolády, takže se můžete sladkosti věnovat co nejzdravěji. S dětmi můžete péct muffiny s banánem a oříškovou pomazánkou nebo čokoládový brownie a budete mít zaručeno dobrou náladu i v těch nejšedivějších a deštivých sobotních odpolednech!

Oříšková pomazánka Mendula turecká může být konzumována bez obav v různých typech diet, je bezlepkovým a bezlaktózovým produktem, veganským. Je vhodná pro diety paleo, ketogenní a syrové veganské, zejména pro dezerty.

Turecké ořechy jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6, a denní konzumace 50 gramů může výrazně snížit riziko srdečních onemocnění a po čtyřech týdnech může snížit hladinu cholesterolu. Mají vynikající vliv na hladiny tuků v krvi a zlepšují zdraví cév.
Obsahují významné množství vitaminu C, B1, B2 a E, a také mnoho cenných minerálů. Obsahují vápník, draslík, hořčík, železo, mangan, zinek, selen a měď, což je výborným zdrojem energie, který zvyšuje schopnost soustředění.
Obsah tryptofanu zvyšuje hladinu serotoninu a tak může pomoci porazit depresi.
Díky svému vysokému obsahu bílkovin a vlákniny je skvělou dietní pochoutkou, která poskytuje dlouhotrvající pocit sytosti.

A co víc:

Hodí se do každé diety Veganská, Ketogenní, Bezlepková, Bezlaktózová, Paleo, Bezmléčná
Nízký glykemický index Turecké ořechy mají glykemický index pouze 25
Vysoký obsah nenasycených mastných kyselin Díky nejlepším tureckým ořechům. Velmi dobrý zdroj nenasycených mastných kyselin Omega-3
169,86
Bonusový bod: 3,40 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 180g

Složení: Mandle

Průměrná výživová hodnota na 100 g:
Energie: 2695 kj/646kcal
Tuky: 62g
z toho nasycené mastné kyseliny: 5g
Sacharidy: 18g
z toho cukry: 5g
Bílkoviny: 15g
Sůl: 0g

Informace o výživové hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Prosím, informujte se o aktuální výživové hodnoty u našeho zákaznického servisu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty