Bio meruňková tyčinka, 12g
Bio meruňková tyčinka, 12g
26,52

Bio meruňková tyčinka, 12g

S jeho sladkou a příjemnou chutí se okamžitě stal oblíbeným mnoha. Sušený meruňkový ovocný rohlík. Lze ho konzumovat v veganské a bezlepkové dietě, a to i tehdy, když někdo nedodržuje dietu. Náš Meruňkový rohlík je vyroben z meruněk a jablek a neobsahuje nic jiného.
Meruňkový rohlík je vyroben z čerstvého místního ovoce, má vysoký obsah vlákniny, je zdravým ovocným plátkem, který je ideální volbou pro celou rodinu - ať už jde o svačinu dětí, desítku v práci nebo odpolední občerstvení.
Díky speciální ruční sušení zůstává zachován sladký a příjemný chuťový a aromatický charakter meruněk. Díky tomuto postupu dostaneme opravdovou přírodní sladkost, která je oblíbená jak mezi dospělými, tak mezi dětmi.
Meruňkový rohlík je skvělou alternativou k tradičním sladkostem, protože neobsahuje žádné umělé složky, příchutě, konzervanty ani přidaný cukr a může být konzumován jako zdravá sladkost. Přirozený cukr obsažený v produktu nahrazuje umělá sladidla, což činí produkt ideální volbou pro ty, kteří dbají na své zdraví, a dokonce i pro sportovce. Lze ho konzumovat i v rámci veganské a bezlepkové diety. Jedná se o novou možnost, která obohacuje paletu zdravé a vědomé stravy. Lze ho použít jako ingredienci v rámci speciálních jídel a dezertů.
Meruňkový rohlík je vynikajícím doplňkem k svačinám dětí i dospělých. Navíc si ho dospělí oblíbili jako zdravý a chutný svačinový pokrm během dne. Můžete se jím potěšit sami nebo obdarovat někoho dalšího. Bez ohledu na velikost balení, kvalita a zdravý charakter Meruňkového rohlíku zůstávají nezměněny!
Sušený meruňkový a jablečný ovocný rohlík.
Lze ho konzumovat v rámci veganské a bezlepkové diety.
Neobsahuje přidaný cukr.
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 12 g

Složení: meruňky, jabka a nic jiného

Všeobecné informace o výživových hodnotách na 100 g

Energie: 1412 kJ/334 kcal
Tuky: 0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 67,7 g
z toho cukry: 64,4 g
Bílkoviny: 4 g
Sůl: 0 g
Skladujte na suchém místě a v uzavřeném obalu, aby si zachovalo svou čerstvost po dlouhou dobu.
Může obsahovat stopy ořechů a semínek.
Údaje o výživových hodnotách slouží pouze k informaci! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto. Pro aktuální údaje o výživových hodnotách kontaktujte naši zákaznickou linku.
Csomagajánlatok
Podobné produkty