Bio brusinkový trvanlivý střípek, 12 g
Bio brusinkový trvanlivý střípek, 12 g
26,52

Bio brusinkový trvanlivý střípek, 12 g

Bio Jabko-hložinové plátky, 12g

Bio Jabko-hložinové plátky jsou zdravou a chutnou sladkostí vyrobenou ručně z maďarských bio surovin. Tato sušená ovoce zdravá svačina je vynikající volbou pro všechny, kteří si rádi dopřejí sladkosti, ale nechtějí se přetěžovat cukrem a umělými přísadami. Náš výrobek je vyrobený výhradně z jablek a hložin, a neobsahuje nic jiného.

Bio Jabko-hložinové plátky jsou oblíbenou pochoutkou dětí, ale také skvělou volbou pro celou rodinu. Tyto zdravé a lahodné plátky můžete téměř kdykoli vychutnat, ať už jste v práci, ve škole nebo na dlouhé cestě autem. Jsou lehké a snadné sebou nosit a představují skvělou alternativu k tradičním sladkostem.

Bio Jabko-hložinové plátky jsou zdravou a chutnou sladkostí vyrobenou výhradně z maďarských bio surovin. Chutné plátky jsou bohaté na vlákninu a proto jsou skvělým zdrojem výživy pro dospělé i děti. Díky šetrnému sušení v nich zůstává intenzivní chuť, aroma a živiny ovoce.

Složení plátků je jednoduché. Bylo by možné uvést dlouhý seznam věcí, které neobsahují. Například v plátcích nejsou žádné přidané cukry nebo sladidla. Neobsahují žádné přísady, aroma, dochucovadla nebo pektin. Tato sušená ovoce svačina je výbornou volbou pro všechny, kteří si rádi dopřejí sladkosti, ale nechtějí se přetěžovat cukrem a umělými přísadami.

Bio Jabko-hložinové plátky jsou vhodné i pro veganskou a bezlepkovou stravu.

Neobsahují přidaný cukr.
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 12 g

Složení: jablko, rakytník a nic jiného

Všeobecné výživové údaje na 100 g

Energie: 1346 kJ / 318 kcal
Tuky: 2,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g
Sacharidy: 67,9 g
z toho cukry: 63,8 g
Bílkoviny: 1,8 g
Sůl: 0 g
Uchovávejte v uzavřeném balení, chráněné před světlem, abyste si zachovali výbornou chuť po dlouhou dobu. Může obsahovat stopy ořechů a semínek.

Informace o výživových hodnotách jsou orientační! Skutečné hodnoty se mohou lišit od těch uvedených zde. Pro aktuální údaje o výživových hodnotách kontaktujte naši zákaznickou linku!
Csomagajánlatok
Podobné produkty