Hruškový ovocný plátok, 12 g
Hruškový ovocný plátok, 12 g
26,52

Hruškový ovocný plátok, 12 g

Körte Csinta je doporučována pro ty, kteří mají rádi sladší a méně intenzivní chutě. Je to sušený ovocný závin s příchutí hrušky. Je vhodný pro vegany a lidi na bezlepkové dietě, ale i pro ty, kteří nejsou na dietě. Náš výrobek Körte Csinta je vyrobený z hrušek a jablek a kromě toho neobsahuje nic jiného.
Körte Csinta je vyrobená z čerstvého domácího ovoce s vysokým obsahem vlákniny, což je ideální volbou pro celou rodinu - ať už jde o svačinu dětí, desetihodinovou přestávku v práci nebo odpolední svačinu.
Díky speciální ruční sušení zůstává v Körte Csinta jemná a sladká chuť hrušek. Díky tomuto postupu získáte opravdovou, přírodní sladkost, kterou si oblíbí dospělí i děti.
Körte Csinta je skvělou alternativou ke klasickým sladkostem, protože neobsahuje žádné umělé složky, přísady, aroma ani přidaný cukr, takže ji můžete konzumovat jako zdravou sladkost. Přirozený cukr v ní nahrazuje umělé sladidla, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří chtějí zdravě svačit, a dokonce i pro sportovce. Může být součástí veganské nebo bezlepkové stravy. Je to nová možnost, která obohatí vaše stravovací návyky ve prospěch zdravého stravování. Může být použita jako speciální ingredience pro pokrmy a dezerty.
Körte Csinta je skvělým doplňkem svačin dětí i dospělých během desetihodinových přestávek. Můžete s ní udělat radost sobě i druhým. Ať už se jedná o jakýkoli balení, kvalita a zdravá verze Körte Csinta zůstávají stejné!
Sušený ovocný závin s příchutí hrušky a jablek.
Vhodné pro vegany, bezlepkové stravy.
Neobsahuje přidaný cukr.
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 12 g

Složení: hruška, jablko a nic jiného

Všeobecné nutriční údaje na 100 g

Energie: 1323 kJ/313 kcal
Tuky: 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 67,4 g
z toho cukry: 67,4 g
Bílkoviny: 2,3 g
Sůl: 0,04 g
Uchovávejte v suchu a temnu v uzavřeném obalu, aby si zachovalo svou čerstvost.
Může obsahovat stopy ořechů a semínek.
Informace o nutriční hodnotě jsou orientační! Aktuální údaje o nutriční hodnotě na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Prosím, informujte se o aktuálních údajích u naší zákaznické linky!
Csomagajánlatok
Podobné produkty