Broskvový Csinta, 12 g
Broskvový Csinta, 12 g
26,52

Broskvový Csinta, 12 g

Oblíbené mezi malými i velkými, pro milovníky kyselých a intenzivnějších chutí. Loňská novinka, která si rychle získala své příznivce. Jeho barva je místy tmavší, protože není ošetřován. Sušený ovocný koláč s meruňkovou příchutí. Veganský, vhodný i pro bezlepkovou dietu a může být konzumován i těmi, kteří nedrží dietu. Náš produkt Sárgabarack Csinta je vyroben z meruněk a jablek, kromě toho neobsahuje nic jiného.

Sárgabarack Csinta je vyrobená z čerstvého domácího ovoce, bohatého na vlákninu, a je ideální volbou pro celou rodinu - ať už jde o svačinu pro děti, desetihodinovku v práci nebo odpolední svačinu.

Díky zvláštní ruční sušící metodě si zachovává intenzivní kyselou chuť a vůni meruněk. Tento proces nám umožňuje získat skutečně přírodní sladkost, která je oblíbená jak u dospělých, tak u dětí.

Sárgabarack Csinta je skvělou alternativou k tradičním sladkostem, protože neobsahuje žádné umělé složky, přísady, příchutě ani přidaný cukr, což ho činí zdravým dezertem. Přítomný cukr je přirozený, což vytlačuje umělé sladidla, a proto je tento produkt ideální volbou pro ty, kteří dbají na zdravý způsob stravování, a dokonce i pro sportovce. Je vhodný pro veganskou i bezlepkovou dietu. Jedná se o novou možnost, která obohacuje paletu zdravého a vědomého stravování. Lze ho použít jako surovinu pro speciální pokrmy a dezerty.

Sárgabarack Csinta skvěle doplňuje svačiny dětí i dospělých. Navíc si ho oblíbili i dospělí jako zdravou a chutnou svačinu během dne. Můžete se jím obdarovat sami nebo dárkovat druhým. Ať už jde o jakýkoli balení, kvalita a zdravé vlastnosti našeho produktu Sárgabarack Csinta zůstávají nezměněny!

Sušený ovocný koláč s meruňkami a jabky.
Veganský, vhodný pro bezlepkovou dietu.
Neobsahuje přidaný cukr.
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Hmotnost čistého produktu: 12g

Složení: jablka, meruňky a nic jiného

Průměrná výživová hodnota na 100 g

Energie: 1377 kJ/325 kcal
Tuky: 0,5g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 69,4g
z toho cukry: 68,4g
Bílkoviny: 5,2g
Sůl: 0,09g
Uchovávejte v suchém a temném balení, udržujte svěží po dlouhou dobu.
Může obsahovat stopy ořechů a semínek.
Výživové údaje jsou informativní! Skutečné hodnoty se mohou lišit od těch uvedených zde. Pro aktuální výživové údaje kontaktujte naši zákaznickou linku!
Csomagajánlatok
Podobné produkty