Jahodový závit, 12g
Jahodový závit, 12g
26,52

Jahodový závit, 12g

Eper Csinta je dalším velkým favoritem, zejména u dětí. Je to sušený ovocný plátek s příchutí jahod. Lze jej konzumovat v rámci veganské a bezlepkové stravy, a to i tehdy, když člověk nedrží dietu. Eper Csinta je vyrobená z jahod a jablek, kromě nich neobsahuje nic jiného.

Eper Csinta je vyráběna z čerstvého místního ovoce, je bohatá na vlákninu a je zdravým ovocným plátkem, které je ideální volbou pro celou rodinu - ať už jde o svačinu dětí, svačinu v práci nebo odpolední svačinu.

Díky speciální ruční sušení si Eper Csinta uchovává sladkou chuť a vůni jahod. Díky tomuto postupu získáváme opravdový přírodní dezert, který je oblíbený jak u dospělých, tak u dětí.

Eper Csinta je skvělou alternativou ke tradičním sladkostem, protože neobsahuje žádné umělé složky, přídatné látky, aroma nebo přidaný cukr, a lze ji konzumovat jako zdravý dezert. Přirozený cukr v ní nahrazuje umělé sladidla, což z ní činí ideální volbu pro ty, kteří dbají na zdravé občerstvení, a dokonce i pro sportovce. Lze ji konzumovat v rámci veganské nebo bezlepkové stravy. Jedná se o novou možnost, která obohacuje nabídku zdravého a vědomého stravování. Lze ji použít i jako ingredienci do speciálních pokrmů a dezertů.

Eper Csinta je vynikajícím doplňkem pro svačiny dětí i dospělých. Navíc ji dospělí objevili jako zdravou a chutnou svačinu během dne. Mohou ji darovat sobě nebo druhým. Ať už jde o jakýkoli balení, kvalita a zdravé vlastnosti Eper Csinta zůstávají zachovány!

Sušený ovocný plátek s příchutí jahod a jablek.

Veganské, bezlepkové.
Neobsahuje přidaný cukr
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 12 g

Složení: jahody, jabka a nic víc

Všeobecné výživové informace na 100 g

Energie: 1375 kJ/325 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 68,2 g
z toho cukry: 67,5 g
Bílkoviny: 4,7 g
Sůl: 0,09 g
Uchovávejte v suchu, v uzavřeném obalu, abyste zachovali její chutnost.
Může obsahovat stopy ořechů a semínek.
Nutriční informace jsou pouze informativní! Skutečné nutriční hodnoty se mohou lišit od těchto uvedených. Pro aktuální informace o nutričních hodnotách kontaktujte naši zákaznickou linku!
Csomagajánlatok
Podobné produkty