Bio Třešňová roláda, 12g
Bio Třešňová roláda, 12g
26,52

Bio Třešňová roláda, 12g

Sušený třešňový ovocný plát. Veganský, vhodný i pro bezlepkovou dietu. Náš výrobek z třešní byl vyroben z třešní a jablek a neobsahuje nic jiného. Díky zvláštní ruční sušící metodě si uchovává svěžest a intenzivní chuť třešní. Díky tomuto postupu získáváme pravý přírodní sladkost, která je oblíbená u dospělých i dětí.

Třešňový ovocný plát je skvělou alternativou k tradičním sladkostem, protože neobsahuje žádné umělé složky, přídatné látky, aroma ani přidaný cukr, a lze ho tak konzumovat jako zdravou sladkost. Přírodní cukr v něm nahrazuje umělé sladidla, což činí tento výrobek ideální volbou pro ty, kteří dbají na zdraví, a dokonce i pro sportovce. Lze ho konzumovat i při veganské či bezlepkové dietě. Nová možnost, která obohacuje škálu zdravé a vědomé výživy. Může být použit jako surovina pro speciální jídla a dezerty.

Třešňový ovocný plát je vynikajícím doplňkem pro svačinu dětí. Navíc si jej dospělí oblíbili jako zdravou a chutnou svačinu během dne. Můžete se jím obdarovat, ať už se jedná o jakýkoli balíček, kvalita a výhody zdravého balíčku třešňového ovocného plátu zůstávají nezměněny!

Sušený plát z třešní a jablek

Veganský, vhodný i pro bezlepkovou dietu.
Neobsahuje přidaný cukr.
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Hmotnost čistého produktu: 12 g

Složení: jablko, třešeň a nic jiného

Všeobecné nutriční hodnoty na 100 g

Energie: 1378 kJ/325 kcal
Tuky: 0,3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 70,8 g
Z toho cukry: 70,8 g
Bílkoviny: 3 g
Sůl: 0,06 g
Uchovávejte v suchu a chráníme před světlem, v uzavřeném obalu si zachovává svou chuť dlouho.
Může obsahovat stopy ořechů a semínek.
Údaje o výživových hodnotách jsou informativní! Aktuální výživové údaje na obalu se mohou lišit od těch zde uvedených. Pro aktuální informace o výživových hodnotách se prosím obraťte na naši zákaznickou službu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty