"Švestkový likér, 12 g" lehetne.
"Švestkový likér, 12 g" lehetne.
26,52

"Švestkový likér, 12 g" lehetne.

Švestkový Csinta má rádi jak malí, tak velcí. Sušený ovocný závit ze švestek. Může být konzumován v rámci veganské, bezlepkové diety, ale i tehdy, když se nedržíte žádné diety. Náš výrobek Szinta Csinta je vyroben ze švestek a jablek, a nic jiného neobsahuje.
Švestkový Csinta je vyrobená z čerstvého domácího ovoce, bohatá na vlákninu, zdravý ovocný plát, který je ideální volbou pro celou rodinu - ať už jde o svačinu pro malé děti, desítku v práci nebo odpolední svačinu.
Díky zvláštní ručnímu sušení se v něm zachovává intenzivní sladká chuť a aroma ze švestek. Díky tomuto postupu získáváme opravdovou přírodní dobroty, kterou si oblíbí jak dospělí, tak děti.
Švestkový Csinta je skvělou alternativou k tradičním sladkostem, protože neobsahuje žádné umělé složky, přísady, aroma ani přidaný cukr, takže se může konzumovat jako zdravá pochoutka. Přirozený cukr, který obsahuje, nahrazuje umělé sladidla, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří chtějí zdravou svačinu, včetně sportovců. Může být součástí veganské nebo bezlepkové diety. Jedná se o novou možnost, která obohacuje nabídku pro zdravou a uvědomělou výživu. Lze ho použít jako speciální ingredienci při přípravě jídel a dezertů.
Švestkový Csinta je skvělým doplňkem k svačinám pro děti, ale i pro dospělé. Navíc ho dospělí objevili jako zdravý a chutný svačinu během dne. Můžete ho darovat sobě nebo druhým. Bez ohledu na velikost balení zůstává nezměněná kvalita a zdravé vlastnosti Švestkové Csinty
Sušený závit ze švestek a jablek
Může být součástí veganské nebo bezlepkové diety. Neobsahuje přidaný cukr
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Hmotnost: 12 g

Složení: švestky a nic víc

Všeobecné nutriční údaje na 100 g

Energie: 1401 kJ/330 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 74,8 g
z toho cukry: 74,2 g
Bílkoviny: 4 g
Sůl: 0,06 g
Skladujte v suchu, v uzavřeném obalu, daleko od světla, abyste zachovali jeho čerstvost co nejdéle.
Může obsahovat stopy ořechů a semínek.
Informace o nutriční hodnotě jsou informativní! Skutečné hodnoty nutriční hodnoty se mohou lišit od uvedených zde. Prosíme, informujte se o aktuálních hodnotách nutriční hodnoty u naší zákaznické služby!
Csomagajánlatok
Podobné produkty