Bio Jablko Csinta, 12g
Bio Jablko Csinta, 12g
26,52

Bio Jablko Csinta, 12g

Bio Jablko Csinta je zdravá a lahodná pochoutka vyrobená ručně z maďarských bio surovin. Tento výrobek je bohatý na vitamín C a vlákninu, a proto je skvělou volbou jako svačina pro dospělé i děti. Naše Bio Jablko Csinta je vyrobena výhradně z jablek, neobsahuje nic jiného.

Bio Jablko Csinta je oblíbenou pochoutkou dětí, ale zároveň je skvělou volbou svačiny pro celou rodinu. Tyto zdravé a lahodné kousky můžete téměř kdykoli vychutnat, ať už jste v kanceláři, ve škole nebo na dlouhé cestě autem. Jsou lehké na přenos a skvělou alternativou k tradičním sladkostem.

Bio Jablko Csinta je zdravou a chutnou pochoutkou vyrobenou výhradně z maďarských bio surovin. Chutné plátky Csinta jsou bohaté na vlákninu, a proto slouží jako vynikající svačina pro dospělé i děti. Díky šetrnému sušení v nich zůstává intenzivní chuť, aroma a živiny ovoce.

Složení Csinty je jednoduché. Dalo by se dlouze vyjmenovávat věci, které neobsahuje. Například Csinta neobsahuje přidaný cukr ani sladidla. Neobsahuje žádné přísady, aroma, dochucovadla ani pektin. Tento sušený ovocný snack je vynikající volbou pro všechny, kteří chtějí konzumovat sladkosti, aniž by se přetěžovali cukrem a umělými přísadami.
Bio Jablko Csinta je vhodné pro veganskou i bezlepkovou stravu.

Neobsahuje přidaný cukr.
26,52
Bonusový bod: 0,53 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 12 g

Složení: jablko a nic víc

Všeobecné výživové údaje na 100 g

Energie: 1338 kJ/316 kcal
Tuky: 0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 68,3 g
z toho cukry: 68,3 g
Bílkoviny: 2,5 g
Sůl: 0,05 g
Skladujte v suchu a chráněné před světlem v uzavřeném obalu, abyste zachovali dlouhodobou svěžest.
Může obsahovat stopy ořechů a semínek.
Výživové informace jsou orientační! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených. Aktuální výživové hodnoty zjistíte u naší zákaznické služby!
Csomagajánlatok
Podobné produkty