Pro+ Vegi, Nápoj s příchutí řepy, jahody a bazalky, 750 ml
Pro+ Vegi, Nápoj s příchutí řepy, jahody a bazalky, 750 ml
35,39

Pro+ Vegi, Nápoj s příchutí řepy, jahody a bazalky, 750 ml

Nápoj s obsahem 12 % zeleniny a ovoce, s nízkým obsahem energie, o příchuti červené řepy, jahod, bazalky a jablek s přidanými vitaminy C a B, sladidly.

PRO+ Vegi není jen obyčejný zeleninový nápoj a ani jen obyčejný vitaminový nápoj, je mnohem víc než to.

Výrobky mají snížený obsah energie, ale jsou bohatší na přidané hodnoty. Ve svém komplexním složení najde každý něco pro sebe, protože kromě nízkého obsahu kalorií obsahují skutečných 12 % zeleniny a ovoce a mnoho vitamínů pro efektivní podporu imunitního systému.

Vitamín C:

Sníží pocit únavy a vyčerpání
Podporuje normální funkci imunitního systému
Přispívá k udržení normálního stavu a funkce cév
Zajišťuje správnou tvorbu kolagenu, a tím udržuje normální stav chrupavky,
dásní a zubů
Přispívá ke zpevnění kůže
Podporuje normální funkci nervového systému

Vitamíny B1, B6, B12:

Účastní se normálních energetických procesů tvorby
Přispívají k normální funkci imunitního systému
Podporují funkci nervového systému
35,39
Bonusový bod: 0,71 Kč
Podrobnosti
Složení: pramenitá neperlivá voda, 8% řepná šťáva (z koncentrátu), 4% jablečná šťáva (z koncentrátu), regulátory kyselosti (kyselina citronová, kyselina jablečná), koncentrát z černé řepy pro barvení, koncentrát z přírodních ovocných šťáv [koncentrát z černé řepy pro barvení, směsná ovocná šťáva 1% (z koncentrátu): jabko, jahoda, malina, ostružina, borůvka], pektin jako stabilizátor, vitamín C (L-askorbová kyselina), přírodní aroma, konzervant (draselný sorbát), přírodní bazalková aroma, směs vitaminů: [vitamín C (L-askorbová kyselina), niacin (nikotinamid), kyselina pantothenová (kalcium-D-pantothenát), vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamín B1 (thiamin-hydrochlorid), kyselina listová (pteroylmonoglutaminská), biotin (D-biotin), vitamín B12 (kyanokobalamin)], sladidla (sukralóza, glykosidy steviolu).

Hmotnost: 750 ml

Průměrná výživová hodnota na 100 ml výrobku:

Energetická hodnota: 26 kJ/6 Kcal
Tuky: 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 1,4 g
z toho cukry: 1,2 g
Vláknina: 0,0 g
Bílkoviny: 0,0 g
Sůl: 0,0 g

Údaje o výživové hodnotě jsou informativní! Aktuální hodnoty se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u našeho zákaznického servisu!
Uchovávání
Uchovávejte v suchu, v chladu a chráněno před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 1-2 dnů. Přímé sluneční světlo, teplo mohou ovlivnit obsah vitaminu a barvu výrobku, ale to neznamená, že by výrobek byl pokazený.
Csomagajánlatok
Podobné produkty