Objednávka: Nápoj Power Fruit s příchutí třešní, s vitamíny K a D, 750 ml.
Objednávka: Nápoj Power Fruit s příchutí třešní, s vitamíny K a D, 750 ml.
33,17

Objednávka: Nápoj Power Fruit s příchutí třešní, s vitamíny K a D, 750 ml.

Összetevők: szénsavmentes forrásvíz, almalé 10,5% (sűrítményből), cseresznye ízű készítmény: [alma- és cseresznyelé 1,5% (sűrítményből), aroma, gyümölcs- és zöldségszínező készítmény: sárgarépa sűrítmény, sav: citromsav], savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, almasav), színező koncentrátum fekete répából, tartósítószer (kálium-szorbát), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), K2-vitamin (menatetrenone), D3-vitamin (kolekalciferol).

Nettó tömeg: 750 ml

Átlagos tápérték 100 ml termékben:

Energia: 27 kJ/6 kcal
Zsír: 0,0 g
amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
Szénhidrát: 1,5 g
amelyből cukor: 1,2 g
Rost: 0,0 g
Fehérje: 0,0 g
Só: 0,0 g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!

Tárolás: Tartsa távol a közvetlen napfénytől, száraz és hűvös helyen. Felbontás után tárolja hűtőszekrényben, és fogyassza el 1-2 napon belül. A közvetlen napfény és hő hatására a vitaminok tartalma és a termék színe változhat, de ez nem jelenti a termék romlását.
33,17
Bonusový bod: 0,66 Kč
Podrobnosti
Složení: neperlivá minerální voda, jablečná šťáva 10,5 % (z koncentrátu), přípravek s příchutí třešně: [jablčná a třešňová šťáva 1,5 % (z koncentrátu), aroma, přípravek pro barvení ovoce a zeleniny: koncentrát mrkve, kyselina citronová], regulátory acidity (kyselina citronová, kyselina jablečná), koncentrát černé řepy pro barvení, konzervační látka (sorbát draselný), sladidla (sukralóza, glykosidy stéviolu), vitamín K2 (menatetrenon), vitamín D3 (kolekalciferol).

Hmotnost: 750 ml

Průměrná výživová hodnota na 100 ml produktu:

Energetická hodnota: 27 kJ/6 Kcal
Tuky: 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 1,5 g
z toho cukry: 1,2 g
Vláknina: 0,0 g
Bílkoviny: 0,0 g
Sůl: 0,0 g

Informace o nutriční hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Pro aktuální informace o nutriční hodnotě kontaktujte naši zákaznickou službu!

Ukládání: Skladujte v suchu a chladném prostředí, chráněno před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1-2 dnů. Přímé sluneční světlo, teplo a další vlivy mohou ovlivnit obsah vitaminů a barvu produktu, ale to neznamená, že je výrobek zkažený.
Csomagajánlatok
Podobné produkty