Power Fruit Multivitamin, 750 ml
Power Fruit Multivitamin, 750 ml
33,17

Power Fruit Multivitamin, 750 ml

12% ovocné nápoje s nízkým obsahem energie, směsný ovocný nápoj s pramenitou vodou, přidanými vitamíny C a B a sladidly.

Power Fruit není jen obyčejný "ovocný džus", je mnohem více než to. Výrobky mají snížený obsah energie, ale jsou bohaté na vitamíny. Pečlivě vybrané účinné látky pomáhají v každodenním životě a efektivně podporují imunitní systém.

Vitamín B1 B6 B12:

bash

Podílí se na normálním energetickém metabolismu
Přispívá k normálnímu fungování imunitního systému
Podporuje činnost nervového systému

Vitamín B3:

bash

Udržuje zdravou pleť
Přispívá k normálnímu fungování imunitního systému

Vitamín B5:

css

Podílí se na normálním energetickém metabolismu
Přispívá ke snížení únavy a vyčerpání

Vitamín B7:

css

Přispívá k udržení správného stavu vlasů
Udržuje zdravou pleť
Podporuje činnost nervového systému

Vitamín B9:

css

Hraje roli při tvorbě červených krvinek

Vitamín C:

css

Snížení pocitu únavy a vyčerpání
Podporuje normální fungování imunitního systému
Přispívá k udržení normálního stavu a funkce cév
Zajišťuje správnou tvorbu kolagenu, což pomáhá udržet normální stav chrupavky, dásní a zubů
Přispívá k pevnosti pokožky
Podporuje normální činnost nervového systému

Stevia, sukralóza:

r

Konzumace nápojů obsahujících stévii a sukralózu způsobuje nižší zvýšení hladiny cukru v krvi než konzumace nápojů obsahujících cukr
33,17
Bonusový bod: 0,66 Kč
Podrobnosti
Složení: neperlivá minerální voda, jablečná šťáva 11% (z koncentrátu), tropický koncentrovaný ovocný nápoj 1% (ananas, pomeranč, mandarinka, guava, meruňka, mango, maracuja, banán, jabko, papája, limetka), regulátory kyselosti (kyselina citronová, kyselina jablečná), pomerančová aroma (stabilizátory: arabská guma, estery glycerolu a mastných kyselin, acylátový sukroz-izobutyrát, aroma, rostlinný olej (palmové jádro, kokos), zvlhčovadlo: sorbitol, barviva: karoteny, beta-apo-8'-karotenal (C30)), banánová aroma, manga-passiflora aroma, konzervant (sorbát draselný), směs vitamínů: (vitamin C (kyselina L-askorbová), niacin (nikotinamid), kyselina pantotenová (pantotenát vápenatý-D), vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamin B1 (thiamin-hydrochlorid), kyselina listová (pteroylmonoglutaminsav), biotin (D-biotin), vitamin B12 (cyanokobalamin)), ananasová aroma (stabilizátory: arabská guma, estery glycerolu a mastných kyselin, aroma, barviva: karoteny), vitamin C (kyselina L-askorbová), sladidla (sukralóza, glykosidy stéviolu).

Hmotnost: 750 ml

Průměrná živinová hodnota v 100 ml výrobku:

Energetická hodnota: 26 kJ/6 kcal
Tuky: 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 1,5 g
z toho cukry: 1,2 g
Vláknina: 0,0 g
Bílkoviny: 0,0 g
Sůl: 0,0 g

Nutriční údaje jsou orientační! Aktuální hodnoty živin se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Prosíme, informujte se o aktuálních hodnotách živin na naší zákaznické lince!
Skladování
Uchovávejte v suchém a chladném prostoru, chráněném před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 1-2 dnů. Přímé sluneční záření a teplo mohou ovlivnit obsah vitaminů a barvu výrobku, ale to neznamená, že by výrobek byl zkažen.
Csomagajánlatok
Podobné produkty