Power Fruit Nápoj s příchutí borůvky, s vitamíny K a D, 750 ml
Power Fruit Nápoj s příchutí borůvky, s vitamíny K a D, 750 ml
33,17

Power Fruit Nápoj s příchutí borůvky, s vitamíny K a D, 750 ml

Nápoj Power Fruit s obsahem ovoce 12%, s nízkým obsahem energie, o příchuti brusinky a jablek, s přidanými vitamíny D3 a K2 a sladidly.

Power Fruit není jen obyčejný "ovocný nápoj", ale mnohem více než to. Naše produkty mají snížený obsah kalorií, ale jsou bohaté na vitamíny. Pečlivě vybrané složky pomáhají při řešení každodenních výzev a efektivně podporují imunitní systém.

Vitamín K2:

Podílí se na udržení normální hustoty kostí
Participuje na normální srážlivosti krve

Vitamín D3:

Udržuje normální hladinu vápníku v krvi
Zajišťuje zdraví kostí
Přispívá k udržení zdraví chrupu
Podporuje funkci imunitního systému

Stevia, sukralóza:

Konzumace nápojů obsahujících stevii a sukralózu způsobuje nižší zvýšení hladiny cukru v krvi než konzumace nápojů obsahujících cukr.
33,17
Bonusový bod: 0,66 Kč
Podrobnosti
Složení: pramenitá voda bez oxidu uhličitého, jablečná šťáva 12% (z koncentrátu), regulátory kyselosti (kyselina citronová, kyselina jablečná), aroma z borůvek, barvivo z koncentrátu z černé řepy, koncentrovaný přípravek z ovocné šťávy [barvivo z koncentrátu z černé řepy, směs ovocné šťávy 0,07% ((z koncentrátu): jabko, jahoda, malina, ostružina, borůvka), stabilizátor (pektin)], konzervační látka (kaličnan draselný), sladidla (sukralóza, glykozidy stévie), vitamín K2 (menatetrenon), vitamín D3 (kolekalciferol).

Hmotnost: 750 ml

Průměrná výživová hodnota v 100 ml výrobku:

Energetická hodnota: 28 kJ / 7 kcal
Tuky: 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 1,6 g
z toho cukry: 1,3 g
Vláknina: 0,0 g
Bílkoviny: 0,0 g
Sůl: 0,0 g

Výživové údaje slouží pouze k informaci! Skutečné hodnoty se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Prosíme, informujte se o aktuálních hodnotách naší zákaznické služby!
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě, chráněném před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1-2 dnů. Přímé sluneční světlo, teplo a další faktory mohou ovlivnit obsah vitamínů a barvu výrobku, ale to neznamená, že by výrobek byl zkažený.
Csomagajánlatok
Podobné produkty