Absolute Live, izotonický nápoj s L-karnitinem, příchuť červeného pomeranče, 900 ml
Absolute Live, izotonický nápoj s L-karnitinem, příchuť červeného pomeranče, 900 ml
42,78

Absolute Live, izotonický nápoj s L-karnitinem, příchuť červeného pomeranče, 900 ml

Pomerančová nesycená minerální voda s příchutí, izotonický nápoj s přidaným glukózou, fruktózou, maltodextrinem, L-karnitin, vitamíny skupiny B a sladidly.

Izotonický sportovní nápoj obsahuje mnoho minerálů, vitaminů a sacharidů prospěšných pro tělo, poskytující energii během sportovní aktivity. Doplnění tekutin je klíčovým prostředkem pro hydrataci, dobrou výkonnost a regeneraci. Nápoje Absolute Live Isotonic díky třem různým druhům cukrů s různou absorpcí poskytují během sportování nezbytné množství sacharidů, čímž zajišťují dostatek energie. Při vysoce intenzivním tréninku se sacharidové zásoby rychle vyčerpají, a proto je třeba co nejdříve obnovit dodávku tělu. Díky rychlému vstřebávání izotonických nápojů je zaručeno, že tělo co nejrychleji získá energii. Kromě toho přispívají čtyřmi vitamíny skupiny B k udržení normální duševní výkonnosti, snižují únavu a pocit vyčerpání a pomáhají udržovat normální funkci imunitního systému.

Díky obsahu cukru zajistí nezbytné množství sacharidů pro dlouhodobou energetickou aktivitu
Třemi různými druhy cukrů s různou absorpcí zajistí trvalý přísun energie
Vitamín B3 přispívá k udržení normální psychologické funkce
Vitamíny B6 a B9 snižují únavu a pocit vyčerpání, pomáhají udržovat normální funkci imunitního systému
Vitamín B5 přispívá k udržení normální duševní výkonnosti
42,78
Bonusový bod: 0,86 Kč
Podrobnosti
Složení: neperlivá pramenitá voda, glukóza, maltodextrin, regulátory kyselosti (kyselina citronová, citrát sodný), fruktóza, emulzní přípravek s pomerančovou příchutí [stabilizátory (arabská guma, estery glycerolu, aroma, barviva (žluté S, azorubin), kyselina citronová)], citronová šťáva 0,5% (z koncentrátu), L-karnitin, konzervační látka (sorbát draselný), vitamínová směs: [niacin (nikotinamid), kyselina pantotenová (kalcium-D-pantotenát), vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), kyselina listová (pteroylmonoglutaminsav)], sladidla (sukralóza, steviolglykosidy).

Hmotnost netto: 900 ml

Průměrná nutriční hodnota 100 ml výrobku:

Energetická hodnota: 69 kJ/16 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 4,0 g
z toho cukry: 3,2 g
Bílkoviny: 0,0 g
Sůl: 0 g

Údaje o nutriční hodnotě jsou informativní! Skutečné hodnoty se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Prosím, informujte se o aktuálních údajích o nutriční hodnotě naším zákaznickým servisem!
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu, chráněno před přímým slunečním zářením.
Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1-2 dnů.
Barevný a chutný charakter výrobku se může během skladování měnit (kvůli obsahu L-karnitinu a vitaminů), což však neznamená, že výrobek je zkažený.
Csomagajánlatok
Podobné produkty