Absolute Live, Izotonický nápoj, L-karnitin, příchuť grep, 900 ml
Absolute Live, Izotonický nápoj, L-karnitin, příchuť grep, 900 ml
42,78

Absolute Live, Izotonický nápoj, L-karnitin, příchuť grep, 900 ml

"Bezkalorický izotonický nápoj s příchutí grepové minerální vody, glukózy, ovocného cukru, maltodextrinu, L-karnitinu a přidanými vitamíny skupiny B, sladidly.

Izotonický sportovní nápoj obsahuje mnoho minerálů, vitaminů a sacharidů prospěšných pro organismus, které poskytují energii během sportovní aktivity. Doplnění tekutin je klíčovým nástrojem pro hydrataci, pro dosažení dobré výkonnosti a regeneraci. Izotonické nápoje Absolute Live díky třem různým typům cukrů s různou rychlostí vstřebávání zajistí esenciální množství sacharidů během sportovního výkonu, což poskytuje dostatek energie. Při vysoké intenzitě tréninku se zásoby sacharidů rychle vyčerpávají, proto je nutné co nejrychleji je doplnit. Díky rychlému vstřebávání izotonických nápojů je zajištěno, že organismus co nejrychleji získá energii. Kromě toho přispívá čtyřmi různými vitamíny B k udržení normální duševní výkonnosti, snižuje únavu a pocit vyčerpání a podporuje normální fungování imunitního systému.

Díky obsahu cukru zajišťuje potřebné množství sacharidů pro dlouhotrvající energii.
Třemi různými typy cukrů s různým rychlostí vstřebávání zajišťuje neustálou energii.
Vitamin B3 přispívá k udržení normální psychologické funkce.
Vitamíny B6 a B9 snižují únavu a vyčerpání, podporují normální funkci imunitního systému.
Vitamin B5 přispívá k udržení normální duševní výkonnosti."
42,78
Bonusový bod: 0,86 Kč
Podrobnosti
Složení: neperlivá pramenitá voda, glukóza, maltodextrin, regulátory kyselosti (kyselina citronová, citrát sodný), ovocný cukr, přípravek se příchutí grapefruitu (stabilizátory: arabská guma, estery glycerolu a živice, aroma, barviva: karoteny), citrónová šťáva 0,5% (z koncentrátu), L-karnitin, konzervační látka (sorban draselný), směs vitaminů: [niacin (nikotinamid), kyselina pantotenová (vápenatá sůl D-pantotenátu), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), kyselina listová (pteroylmonoglutamová)], sladidla (sukralóza, glikozidy stéviolu).

Hmotnost čistého produktu: 900 ml

Průměrná výživová hodnota ve 100 ml produktu:

Energetická hodnota: 69 kJ/16 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 4,0 g
z toho cukry: 3,2 g
Bílkoviny: 0,0 g
Sůl: 0 g

Údaje o výživové hodnotě jsou informativní! Aktuální údaje o výživové hodnotě na obalu se mohou lišit od těch uvedených zde. Prosíme, informujte se o aktuální výživové hodnotě u naší zákaznické služby!

Uchovávání:
Chránit před přímým slunečním zářením, na suchém a chladném místě.
Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 1-2 dnů.

Barva a chuť produktu se mohou během skladování změnit (kvůli obsahu L-karnitinu a vitaminů), ale to neznamená, že by produkt byl zkažený.
Csomagajánlatok
Podobné produkty