Absolute Live, Mega L-karnitin, nápoj s příchutí jahoda-guava, 1 litr
Absolute Live, Mega L-karnitin, nápoj s příchutí jahoda-guava, 1 litr
42,78

Absolute Live, Mega L-karnitin, nápoj s příchutí jahoda-guava, 1 litr

Bezenergetický nápoj s příchutí jahoda-guava, na bázi perlivé minerální vody s L-karnitinem a sladidly.

Díky složkám v tomto nápoji s L-karnitinem se zvýší energetická úroveň, což činní trénink efektivnějším. Jedná se o skvělý doplněk pro spalování tuků a hubnutí.
Karnitin je aminokyselina, která hraje klíčovou roli v produkci energie tím, že přenáší mastné kyseliny do mitochondrií, kde jsou "spalovány" a využity jako palivo pro tělo.
L-karnitin pomáhá následujícím způsobem:
• Zvyšuje úroveň únavy
• Dodává energii
• Podporuje regeneraci po silovém tréninku
• Sníží poškození svalové tkáně
• Pomáhá vylučování nahromaděného mléčného kyseliny
• Má prospěšné účinky na srdce

Produkty z řady Absolute Live Professional jsou určeny pro uvědomělé spotřebitele, pro které má sport důležitou roli v životě a pravidelná fyzická aktivita je součástí každodenní rutiny. Produkty s vysokým obsahem účinných látek pomáhají každému dosáhnout větších cílů, ať už jde o spalování tuků, hubnutí, zlepšení sportovní výkonnosti nebo budování svalů.
42,78
Bonusový bod: 0,86 Kč
Podrobnosti
Složení: Neperlivá pramenitá voda, 3 % jablečného džusu (z koncentrátu), L-karnitin, regulátory kyselosti (kyselina citronová, kyselina jablečná, citrát sodný), jahodová příchuť, koncentrát barviva z černé řepy, konzervant (sorbát draselný), guavová příchuť, sladidla (sukralóza, glykosidy steviolu).
Neobsahuje přidaný cukr; obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Hmotnost: 1 litr

Průměrná nutriční hodnota na 100 ml výrobku:

Energetická hodnota: 18 kJ / 4 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,7 g
z toho cukry: 0,0 g
Bílkoviny: 0,4 g
Sůl: 0 g

Nutriční údaje jsou informativní! Skutečné nutriční hodnoty na obalu se mohou lišit od těchto uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách prostřednictvím naší zákaznické služby!
Skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě chráněném před přímým slunečním světlem. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1-2 dnů. Barva a chuť výrobku se mohou během skladování měnit, ale to neznamená jeho zkažení.
Není doporučeno pro konzumaci pro: nezletilé osoby, těhotné ženy a kojící matky! Před konzumací dobře protřepte! Doporučené denní množství: 1 litr. Nepřekračujte doporučené množství!
Konzumace tohoto výrobku nenahrazuje vyváženou a rozmanitou stravu a zdravý životní styl!
Csomagajánlatok
Podobné produkty