Absolute Live, nápoj s L-karnitinou a příchutí zeleného jabka, 1 litr
Absolute Live, nápoj s L-karnitinou a příchutí zeleného jabka, 1 litr
42,78

Absolute Live, nápoj s L-karnitinou a příchutí zeleného jabka, 1 litr

Bezenergetický nápoj o příchuti zeleného jablka na bázi minerální vody bez oxidu uhličitého s 3000 mg L-karnitinu, přidanou vitamínem C, sladidly a chromem.

Díky účinným složkám tohoto nápoje s L-karnitinem se zvýší energetická úroveň, což zlepší účinnost tréninku. Jedná se o vynikající doplněk pro spalování tuků a hubnutí.

Karnitin je esenciální aminokyselina, která hraje zásadní roli v produkci energie tím, že transportuje mastné kyseliny do mitochondrií, kde jsou "spáleny" a používány jako palivo pro organismus.

L-karnitin pomáhá následujícím způsobem:
• Posune hranici únavy
• Dodává energii
• Podporuje regeneraci po cvičení se závažím
• Ulevuje poškození svalového tkáně
• Pomáhá vyplavit nahromaděnou mléčnou kyselinu
• Má ochranný účinek na srdce

Gama produktů Absolute Live Professional je určena pro vědomé spotřebitele, pro které má sport důležité místo v jejich životě a pravidelná fyzická aktivita je součástí jejich každodenního života. Produkty s vysokým obsahem účinných látek pomáhají každému dosáhnout většího cíle, ať už jde o spalování tuků, podporu hubnutí, zlepšení sportovního výkonu nebo budování svalů.
42,78
Bonusový bod: 0,86 Kč
Podrobnosti
Složení: neperlivá pramenitá voda, regulátory kyselosti (kyselina citronová, kyselina jablečná), L-karnitin, jablečný džus 1% (z koncentrátu), citronový džus 0,5% (z koncentrátu), konzervanty (sorban draselný), vitamín C (kyselina L-askorbová), jablkové aroma, sladidla (sukralóza, glykozidy stéviolu), chrom-pikolinát

Hmotnost: 1 litr

Průměrná nutriční hodnota na 100 ml výrobku:

Energetická hodnota: 13 kJ / 3 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
z toho cukry: 0,1 g
Bílkoviny: 0,3 g
Sůl: 0 g

Nutriční údaje jsou informativní! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od těch uvedených zde. Pro aktuální informace o nutriční hodnotě kontaktujte naši zákaznickou službu!

Skladování:
Uchovávejte na suchém a chladném místě chráněném před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 1-2 dnů. Barva a chuť výrobku se mohou během skladování změnit (kvůli vysokému obsahu L-karnitinu), ale to neznamená, že je výrobek zkažený.
Konzumace výrobku nenahrazuje vyváženou a rozmanitou stravu a zdravý životní styl!
Csomagajánlatok
Podobné produkty