Absolute Live, nápoj s příchutí citronu, limetky a kokosu, obohacený o L-karnitin, 1 litr
Absolute Live, nápoj s příchutí citronu, limetky a kokosu, obohacený o L-karnitin, 1 litr
42,78

Absolute Live, nápoj s příchutí citronu, limetky a kokosu, obohacený o L-karnitin, 1 litr

Bezenergetický nápoj s příchutí citronu, limetky a kokosu na bázi kyseliny uhličité neperlivé minerální vody, obohacený o 3000 mg L-karnitinu, přidaným vitaminem C, chromem a sladidly.

Díky účinným látkám v nápoji s L-karnitinem se zvýší energetická úroveň, což činí cvičení efektivnějším. Toto je skvělý doplněk pro spalování tuků a hubnutí.

L-karnitin je aminokyselina, která hraje zásadní roli v produkci energie tím, že přenáší mastné kyseliny do mitochondrií, kde jsou "spalovány" a používány jako palivo pro tělo.

L-karnitin pomáhá následujícím způsobem:

Zvyšuje úroveň únavy
Dodává energii
Podporuje regeneraci po tréninku s činkami
Sníží poškození svalového tkáně
Pomáhá odstranit nahromaděnou mléčnou kyselinu
Má ochranný účinek na srdce

Produkční řada Absolute Live Professional je určena pro uvědomělé spotřebitele, pro které má sport důležitou roli v životě a pravidelné cvičení je součástí jejich každodenního života. Produkty s vysokým obsahem účinných látek pomáhají každému dosáhnout svých větších cílů, ať už jde o spalování tuků, podporu hubnutí, zlepšení sportovní výkonnosti nebo budování svalů.
42,78
Bonusový bod: 0,86 Kč
Podrobnosti
Složení: neperlivá pramenitá voda, L-karnitin, regulátor kyselosti (kyselina citronová), jablečná šťáva 1% (z koncentrátu), citronová šťáva 0,5% (z koncentrátu), citron-limetkové aroma, konzervační látka (sorban draselný), kokosová aroma, vitamín C (kyselina L-askorbová), sladidla (sukralóza, glykosidy ze stevie), chrom-pikolinát.
Neobsahuje přidaný cukr, obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Hmotnost netto: 1 litr

Průměrná nutriční hodnota ve 100 ml výrobku:

Energetická hodnota: 10 kJ / 2 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,4 g
z toho cukry: 0,1 g
Bílkoviny: 0,3 g
Sůl: 0 g

Nutriční údaje jsou informativní! Skutečné hodnoty se mohou lišit od uvedených. Pro aktuální nutriční informace kontaktujte naši zákaznickou linku!

Skladování:
Skladujte v suchu, chladném prostředí, chráněném před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 1-2 dnů. Barva a chuť výrobku se může během skladování změnit (kvůli vysokému obsahu L-karnitinu), ale to neznamená, že by výrobek byl pokazný.
Konzumace výrobku nenahrazuje vyváženou stravu a zdravý životní styl!
Csomagajánlatok
Podobné produkty