Absolute Live, L-karnitin, nápoj s příchutí grepového ovoce, 1 litr
Absolute Live, L-karnitin, nápoj s příchutí grepového ovoce, 1 litr
42,78

Absolute Live, L-karnitin, nápoj s příchutí grepového ovoce, 1 litr

Bezenergetický nápoj s příchutí grapefruitu na bázi neperlivé minerální vody, s 3000 mg L-karnitinu, přidanou vitamínem C, guaranou a sladidly.

Díky složkám nápoje s L-karnitinem se zvýší energetická úroveň, což zefektivní cvičení. Jedná se o vynikající doplněk pro spalování tuků a hubnutí.
L-karnitin je aminokyselina, která hraje klíčovou roli při tvorbě energie tím, že přenáší mastné kyseliny do mitochondrií, kde jsou spalovány a využívány jako palivo pro tělo.
L-karnitin pomáhá následujícím způsobem:
• Zvyšuje hranici únavy
• Energetizuje
• Pomáhá s regenerací po cvičení s váhami
• Ulevuje poškození svalového tkáně
• Pomáhá odstranění nahromaděného mléčného kyseliny
• Má ochranný účinek na srdce

Produkční řada Absolute Live Professional je určena pro vědomé spotřebitele, pro které má sport důležitou roli v jejich životě a pravidelná fyzická aktivita je součástí každodenního života. Produkty s vysokým obsahem účinných látek pomáhají každému dosáhnout větších cílů, ať už jde o spalování tuků, podporu hubnutí, zlepšení sportovního výkonu nebo budování svalů.
42,78
Bonusový bod: 0,86 Kč
Podrobnosti
Složení: minerální voda bez oxidu uhličitého, regulátor kyselosti (kyselina citronová), jablčný džus 2% (z koncentrátu), L-karnitin, citronový džus 1% (z koncentrátu), přípravek s příchutí grepového ovoce (stabilizátory: arabská guma, estery glycerolu a kolofonia, aroma, barvivo: karoteny), vitamín C (kyselina L-askorbová), konzervant (sorban draselný), extrakt z guarany, sladidla (sukralóza, glykosidy steviolu).
Neobsahuje přidaný cukr, obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Hmotnost čistého produktu: 1 litr

Průměrné hodnoty živin na 100 ml produktu:

Energetická hodnota: 13 kJ/3 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,6 g
z toho cukry: 0,2 g
Bílkoviny: 0,3 g
Sůl: 0 g

Informace o výživových hodnotách jsou pouze orientační! Aktuální výživové hodnoty na obalu se mohou lišit od těch uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních výživových hodnotách u naší zákaznické služby!
Skladování:
Skladujte v suchém a chladném prostředí, chráněném před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 1-2 dnů. Barva a chuť výrobku se mohou během skladování změnit (kvůli vysokému obsahu L-karnitinu), ale to neznamená, že výrobek je pokazený.
Konsumace výrobku nenahrazuje vyváženou a rozmanitou stravu a zdravý životní styl!
Csomagajánlatok
Podobné produkty