Pasta di Canossa durumové Maccherone, 500g
Pasta di Canossa durumové Maccherone, 500g
95,98 
73,81
23

Pasta di Canossa durumové Maccherone, 500g

Pasta di Canossa durumové Maccherone

Rostlinná báze
Vyrobeno výhradně z italské tvrdé pšeničné mouky
Bez GMO

Maccherone di Canossa je vyrobeno výhradně z tvrdé pšenice pěstované na statku Cuniola. Dodržování rytmů přírody, aby pšenice rostla bez stresu, je princip, který řídí rozhodnutí společnosti Pasta di Canossa. To určuje kvalitu jejich těstovin, které jsou taženy bronzovými matricemi.

Zaměstnanci společnosti Pasta di Canossa pečlivě sledují celý cyklus výroby svých těstovin pomocí systému Cycle_Life: Ve skutečnosti je celý výrobní proces pečlivě kontrolován, takže každý krok má své datum. Sledují celý životní cyklus tvrdé pšenice, začínající jedním semínkem a starostí o její růst den za dnem, ze sezóny na sezónu, až po výrobu těstovin.

Během každé fáze výroby těstovin provádějí důkladné kontrolní postupy, aby se zajistilo, že splňují vysoké standardy, které si sami stanovili: od kontroly teploty a tlaku během zpracování, až po zkoumání těsta během a po sušení a zkoušky výpalů pro každou výrobní šarži. Protože jen tehdy, když projde všemi kontrolami, vznikne Pasta di Canossa.
95,98 
73,81
od: 29.04.2024   Do vyprodání zásob!
sleva 23
Úspory 22,17 Kč
Bonusový bod: 1,48 Kč
Podrobnosti
Složení: mouka z tvrdé pšenice, voda. Může obsahovat sóju a vejce.

Čistá hmotnost: 500g

Průměrná výživová hodnota na 100g výrobku:

Energetická hodnota: 1470 kJ / 347 kcal
Tuky: 1,1g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2g
Sacharidy: 67,0g
z toho cukry: 3,2g
Vláknina: 4,2g
Bílkoviny: 15,0g
Sůl: 0,004g

Údaje o nutriční hodnotě slouží pouze pro orientační účely! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách nutričních hodnot u naší zákaznické podpory!
Csomagajánlatok
Podobné produkty