Schar pizza plátěnka, bezlepková, bezlaktózová, veganská, 300 g.
Schar pizza plátěnka, bezlepková, bezlaktózová, veganská, 300 g.
210,94

Schar pizza plátěnka, bezlepková, bezlaktózová, veganská, 300 g.

Toto je ideální pizzový základ pro ty, kteří se stravují bezlepkově a chtějí si připravit lahodné pizzy doma. Základ pizzy je vyroben z kvalitních a přírodních ingrediencí, což zajišťuje dokonalou konzistenci a chuť. Vlastní směs mouky od Schäru garantuje, že základ pizzy je nejen bezlepkový, ale také zdravý. Základ je tenký a křupavý, poskytující ideální podklad pro naše oblíbené náplně. Základ je předpečený, takže stačí vybrat náplně dle vlastního gusta a péct v troubě po dobu 10-12 minut. Základ je snadno připravitelný a rychlý, ideální pro letní grilování, večírky nebo dokonce pro jednoduchou večeři. Základ je bez laktózy a bezlepkový, takže ho mohou klidně konzumovat i lidé trpící intolerancí.
210,94
Bonusový bod: 4,22 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 300 g
Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:
- Energie: 1231 kJ / 291 kcal
- Tuky: 3,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
- Sacharidy: 60 g
- z toho cukry: 2,7 g
- Vláknina: 4,7 g
- Bílkoviny: 3 g
- Sůl: 1,3 g

Složení: Kvasnice, voda, bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžový škrob, pšeničný škrob, rostlinná vláknina, cukr, hydroxypropylmethylcelulóza, kukuřičný sirup, droždí, dextróza, extra panenský olivový olej, rostlinná vláknina, slunečnicový olej, jódovaná sůl, etylalkohol, sójový protein, glukon-delta-lakton, sodík uhličitý, kyselina vinná, kyselina citronová.

Může obsahovat stopy hořčice. Neobsahuje laktózu a pšenici.

Příprava: Pečte v předehřáté troubě na 210 °C po dobu 8-10 minut.

Skladujte na suchém a chladném místě! Po otevření uchovávejte v obalu udržujícím čerstvost a spotřebujte do několika dní.

Trvanlivost: Viz balení.

Nutriční údaje jsou informativní! Skutečné hodnoty se mohou lišit od uvedených. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou linku pro aktuální informace o nutričních hodnotách.
Csomagajánlatok
Podobné produkty