The Bridge Bio Rýžový nápoj s lískovými oříšky, 1000 ml.
The Bridge Bio Rýžový nápoj s lískovými oříšky, 1000 ml.
73,81

The Bridge Bio Rýžový nápoj s lískovými oříšky, 1000 ml.

Rýžový nápoj s lískovými ořechy, Hazelnut, je lahodnou a výživnou alternativou místo mléka živočišného původu. Tento nápoj na bázi rýže obsahuje mandlové a lískové mléko, které nabízí bohatou a krémovou chuťovou paletu. Produkt je bez laktózy, bezlepkový a veganský, což ho činí ideální volbou pro ty s potravinovými alergiemi nebo intolerancemi. Díky rostlinným složkám je nápoj snadno stravitelný a nezatěžuje organismus. Objem balení je 200 ml, což je dostatečné množství pro přípravu sklenice lahodného nápoje. Rýžový nápoj s lískovými ořechy Hazelnut je vynikající volbou k snídani nebo svačině, ale může být konzumován i jako dezert. Vychutnejte si bohatou chuť a harmonii lískových ořechů a rýže!
73,81
Bonusový bod: 1,48 Kč
Podrobnosti
Složení: Minerální voda, italská rýže, ořechová pasta, koncentrát jablečného džusu, slunečnicový olej, saflorový olej, mořská sůl
Může obsahovat stopy ořechů.
Čistý objem: 1 litr
Průměrná výživová hodnota na 100 ml výrobku:
- Energie: 297 kJ / 71 kcal
- Tuky: 1,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 13 g
- z toho cukry: 5,5 g
- Bílkoviny: <0,5 g
- Sůl: 0,9 g
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě! Po otevření uchovávejte v lednici 4-5 dní.
Kvalita garantována do data uvedeného na obalu.
Nutriční hodnoty jsou informativní! Skutečné nutriční hodnoty se mohou lišit od uvedených. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou linku pro aktuální informace o nutričních hodnotách.
Csomagajánlatok
Podobné produkty