Ellebi chřestová rizoto, 175 g
Ellebi chřestová rizoto, 175 g
111,25

Ellebi chřestová rizoto, 175 g

Krémová a lahodná první chodba, kterou zvláštní dělá karnarolská rýže, která zvyšuje její chuť. Mezi každým soustem příjemně prolíná chuť špargle.
Výrobek obsahuje celer.

PŘÍPRAVA: Na pánvi si rozehřejte 2 lžíce oleje, osmažte obsah sáčku po dobu přibližně 1 minuty. Během smažení přidejte podle chuti půl sklenice bílého vína a míchejte pár sekund. Poté zalijte 600 ml horkou vodou. Nepřidávejte sůl ani žádné další přísady. Občas míchejte během vaření a případně přilijte trochu horké vody, dokud není hotovo (asi 18 minut). Odeberte z ohně a podávejte s máslem nebo parmazánem podle chuti.

Společnost Ellebi Sas Di Bifulco Michele & C. byla založena v roce 1984 Luigim Bifulcem. Po delším pobytu v severozápadní části Itálie (největší oblasti produkce rýže v zemi) se zakladatel rozhodl zahájit vlastní projekt a spolupracovat s nejlepšími producenty rýže v oblasti Piemont, aby vybral ty nejlepší suroviny a vyrobil vysokokvalitní rýži. Tak se Ellebi stal předním výrobcem kvalitní rýže v regionu. Dnes je společnost Ellebi řízena syny Luigia - Michelem a Vincenzem Bifulcem - kteří pokračují ve snu svého otce.
Pečlivý výběr nejlepších surovin, kvalita a čerstvost produktů, personalizovaný přístup a zákaznická orientace - to jsou hodnoty Ellebi.
Jejich mise je poskytovat zákazníkům po celém světě nejlepší kvalitu italských výrobků. Jejich motto: Kvalita na stole!
111,25
Bonusový bod: 2,22 Kč
Podrobnosti
Složení: Carnaroli rýže (94 %), zeleninová polévka v kostkách (sůl, škrob a bramborový maltodekstrin, sušená zelenina (mrkev, celer, petržel, slunečnicový olej, přírodní aroma, koření), rýžová mouka, chřest (2,4 %) (sušený/mražený a sušený).

Vyrobeno v provozu, který zpracovává celer, sezam, hořčici, sóju.

Nettová hmotnost: 175 g

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 1486 kJ/350 kcal
Tuky: 1,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 77,0 g
z toho cukry: 1,3 g
Bílkoviny: 7,1 g
Vláknina: 1,4 g
Sůl: 1,1 g

Nutriční údaje jsou pouze orientační! Skutečné nutriční hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou podporu pro aktuální informace o nutričních hodnotách!
Csomagajánlatok
Podobné produkty