Ellebi středomořský rizoto, 175 g
Ellebi středomořský rizoto, 175 g
111,25

Ellebi středomořský rizoto, 175 g

Tento rizoto je plné chutí, vůní a dokonce i barev italské půdy. Středomořské rizoto zahrnuje to nejlepší z přírodních darů nabízených zeměmi omývanými mořem.

Produkt obsahuje celer.

PŘÍPRAVA: V pánvi si rozehřejte 2 lžíce oleje, přidejte obsah sáčku a restujte asi 1 minutu. Během restování podle chuti přidejte půl hrnku bílého vína a promíchejte několik sekund. Poté zalijte 600 ml horkou vodou. Neosolujte a nepřidávejte žádné další přísady. Během vaření občas promíchejte a případně přidejte trochu horké vody, dokud není hotové (asi 18 minut). Odeberte z ohně a podávejte s máslem nebo parmazánem podle chuti.

Společnost Ellebi Sas Di Bifulco Michele & C. byla založena v roce 1984 Luigim Bifulcem. Po dlouhé době strávené v severozápadní Itálii (region s nejvyšší produkcí rýže v zemi) se zakladatel rozhodl zahájit vlastní podnik ve spolupráci s nejlepšími rýžovými producenty v regionu Piemonte, vybírající nejlepší suroviny pro výrobu vysoce kvalitní rýže po zpracování. Tak se Ellebi stala předním výrobcem vysoce kvalitní rýže v regionu. Dnes je společnost Ellebi řízena syny Luigia - Michelem a Vincenzem Bifulco - kteří pokračovali ve splnění otcova snu.

Vybrání nejlepších surovin, kvalita a čerstvost výrobků, personalizovaný přístup a zákaznický servis jsou hodnotami, které si Ellebi cení.

Jejich mise je poskytovat zákazníkům po celém světě nejlepší kvalitu italských produktů. Jejich motto: Kvalita na stole!
111,25
Bonusový bod: 2,22 Kč
Podrobnosti
Složení: Karnaroli rýže (94 %), zeleninový bujónový prášek (sůl, škrob a bramborová maltodextrin, sušená zelenina (mrkev, celer, petržel, slunečnicový olej, přírodní aroma, koření), rýžová mouka, zelenina (rajčata, kapary, olivy, bazalka) (v proměnlivém poměru) (2,4 %) (sušená / mražená a sušená).

Vyrobeno ve závodě, který používá celer, sezam, hořčici a sóju.

Čistá hmotnost: 175 g

Průměrná výživová hodnota v 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 1485 kJ / 350 kcal
Tuky: 1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 77,0 g
z toho cukry: 1,1 g
Bílkoviny: 7,1 g
Vláknina: 1,4 g
Sůl: 1,1 g

Informace o výživových hodnotách jsou pouze informativní! Skutečné výživové hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených hodnot. Pro aktuální informace o výživových hodnotách nás prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty