Casale Paradiso quinoa s zeleninou 200g
Casale Paradiso quinoa s zeleninou 200g
140,31

Casale Paradiso quinoa s zeleninou 200g

Quinoa je jedním z nejživějších obilovin, obsahuje širokou škálu minerálů (hořčík, draslík, vápník, železo, zinek) a je bohatá na vitamíny B, C a E. Má vysoký obsah vlákniny a esenciálních aminokyselin, a také je bohatá na antioxidanty. Konzumací quinoi organismus získává potřebné minerály a vitamíny.

Může se konzumovat jako příloha místo rýže nebo přidávat do salátů. Také quinoa vločky lze použít jako náhradu za ovesné vločky pro přípravu vysoce bílkovinné snídaně. Quinoa vločky se připravují stejně rychle a stačí je namočit do mléka nebo vody. Quinoa je blízce příbuzná špenátu, červené řepě a amarantu.

Tento produkt je bezlepkový, a proto je doporučen pro osoby trpící celiakií (glutenovou intolerancí).

PŘÍPRAVA:
Obsah sáčku nalijte do velkého hrnce s nepřilnavým povrchem. Přidejte 1,2 litru vroucí vody (nebo zeleninový vývar pro extra chuť). Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 1 lžičku soli. Vařte 18 minut za občasného míchání. Když se voda vstřebá, semínka quinoa nabobtnají a změknou, quinoa je hotová. Hrnek sundejte z ohně. Na závěr podle chuti přidejte trochu másla a nastrouhaný parmezán pro krémovitou konzistenci. Dobře promíchejte a quinoa je připravená k podávání.
140,31
Bonusový bod: 2,81 Kč
Podrobnosti
Složení: Kinoa 95% (z Peru), zelenina 5% (dýně, řepa, mrkev, cibule, cuketa, lilek, jarní cibulka, petržel)

Čistá hmotnost: 200g

Průměrná výživová hodnota na 100g výrobku:

Energie: 1604kJ/380Kcal
Tuky: 6g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7g
Sacharidy: 64g
z toho cukry: 0,5g
Bílkoviny: 14g
Vláknina: 7g
Sůl: 0,0g

Údaje o nutriční hodnotě jsou informativní! Skutečné hodnoty na obalu mohou být odlišné od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách na naší zákaznické službě!
Csomagajánlatok
Podobné produkty