Casale Paradiso quinoa s dýní a hráškem, 200g
Casale Paradiso quinoa s dýní a hráškem, 200g
140,31

Casale Paradiso quinoa s dýní a hráškem, 200g

Quinoa je jedno z nejvýživnějších obilovin, bohatá na různé minerály (hořčík, draslík, vápník, železo, zinek) a obsahuje také hojnost vitamínů B, C a E. Má vysoký obsah vlákniny a esenciálních aminokyselin, a je bohatá na antioxidanty. Konzumací quinoi může tělo doplnit minerály a vitamíny.

Můžeme ji konzumovat jako přílohu místo rýže nebo zamíchat do salátů, ale můžeme také nahradit ranní ovesné vločky quinoa vločkami, pokud chceme připravit skutečně bílkovinami bohatou snídani. Quinoa vločky můžeme stejně rychle připravit, když je namočíme do mléka nebo vody. Quinoa je blízká příbuzná špenátu, řepy a amarantu.

Produkt je bezlepkový, a proto je vhodný pro osoby trpící celiakií (nepřiměřená reakce na lepek).

PŘÍPRAVA:
Obsah sáčku dejte do velkého hrnce s nepřilnavým povrchem. Přelijte 1,2 litry vroucí vody (nebo zeleninového vývaru pro výraznější chuť). Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 1 lžičku soli. Vařte 18 minut za občasného míchání. Když se voda vsákne, semínka prasknou a zjemní, quinoa je hotová. Odstraňte z tepla. Případně přidejte trochu másla a nastrouhaného parmazánu, aby byla krémovitější. Dobře promíchejte a quinoa je připravená k podávání.
140,31
Bonusový bod: 2,81 Kč
Podrobnosti
Složení: Quinoa 87% (Peru), dýně 7%, hrách 3%, cibule, mrkev, červená řepa, pažitka, petržel.

Nettováha: 200g

Průměrné nutriční hodnoty na 100g produktu:

Energetická hodnota: 1604kJ/380Kcal
Tuky: 6g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7g
Sacharidy: 64g
z toho cukry: 0,5g
Bílkoviny: 14g
Vláknina: 7g
Sůl: 0,0g

Údaje o nutričních hodnotách slouží pouze jako orientační! Aktuální hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od zde uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách nutričních hodnot u naší zákaznické služby!
Csomagajánlatok
Podobné produkty